Helsingin Caravan-messuilla satoja uusia matkailuajoneuvoja

Helsingin Caravan 2023 -messut esittelee satoja uusia matkailuajoneuvoja ja tarjoaa tietoa sekä aloitteleville ajoneuvomatkailijoille että kokeneille konkareille.

Messuilla saa vinkkejä matkailuajoneuvon vuokraamisesta sekä ajoneuvomatkailusta kotimaassa ja ulkomailla.

Caravan-messuilla esitellään menopelit ja samaan aikaan järjestettävät Matkamessut antaa tarkempaa kohdetietoutta.

Ajoneuvomatkailun vahvuus on vapaus, jota arvostetaan matkailussa, kuten myös mahdollisuutta tehdä etätöitä. Matkailuautolla, -vaunulla tai retkeilyautolla matkustaessa mennään oman aikataulun mukaan omia reittejä. Liikkuva koti mahdollistaa yöpymiset ja ruokailut joutavasti. Matkailuajoneuvot sopivat erinomaisesti erilaisiin matkustustarpeisiin.

Vinkkejä kotimaahan ja ulkomaille

Caravan-messut tarjoaa tietoa aloittelevalle ajoneuvomatkailijalle. Matkailuauton vuokraaminen on yhtä helppoa ja vaivatonta kuin sen ajaminen. Usein ensimmäisenä kannattaa vuokrata matkailuajoneuvo ja suunnata kotimaan kohteisiin.

Tänä vuonna messuilla kerrotaan päivittäin Suomen kansallispuistoista, joiden runsas verkosto tarjoaa moninaisia mahdollisuuksia. Messuilla kerrotaan lisäksi vinkkejä lapsiperheille matkustamiseen matkailuajoneuvolla.

Matkailuajoneuvolla ulkomaille lähtevien on hyvä ottaa suunnitelmissaan huomioon useita eri asioita, joista kertoo SF-Caravan Matkailuautoilijat ry:n asiantuntija.

Kuulemme myös Baltian matkailun nähtävyyksistä, matkailureiteistä ja leiriytymisestä. Autoliito antaa opastusta muun muassa tiemaksujen kirjavuudesta sekä ympäristövyöhykkeistä ajokieltoineen ja tuulilasiin liimattavine tarroineen.

Caravan-messujen ohjelmalavalla on ohjelmaa päivittäin. Osastoilta saa tietoa alan asiantuntijoilta, jotka auttavat myös oikean matkailuajoneuvon valinnassa.

Satoja uutuusmalleja: matkailuautoja ja -vaunuja sekä retkeilyautoja

Caravan-messuilla on mukana lähes 30 merkkiä ja matkailuajoneuvoja on kolmessa hallissa useita satoja. Mukana ovat muun muassa Adria, Affinity, Bürstner, Caradon, Carthago, CasaCar, CI, Dethleffs, Fendt, Frankia, Hobby, Hymer, Kabe, Kulkuri, Kupler, Knaus, LMC, McLouis, Mobilvetta, Morelo, Poksi, Sunlight, Sun Living, Tabbert, T@B, Pössl, Roadcar ja Weinsberg. Matkailuajoneuvojen lisäksi esillä on tarvikkeita ja varusteita, joita messuille tuovat muun muassa Kehä Caravan Tukku ja Suomen Vaunuosa.

Helsingin Caravan 2023 -messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 20.–22.1.2023 klo 10-18 Helsingin Messukeskuksessa samaan aikaan Matkamessujen kanssa. Molempiin tapahtumiin pääsee tutustumaan samalla pääsylipulla. Pääsyliput ovat edullisempia etukäteen verkkokaupasta ostettuina: https://shop.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus järjestää Caravan-messut yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat ry:n (MAT) kanssa. Edellisen kerran Helsingin Caravan-messut järjestettiin vuonna 2020.

www.caravanmessut.fi

Matkailuajoneuvojen rekisteröinnit romahtivat

Uudistunut ”Motoristin Suomi Matkaopas ja kartasto” on laaja tietopaketti kotimaan matkoille

Uusi matkaopas esittelee kaksitoista matkailureittiä Ruotsissa ja Norjassa

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here