Goodyearin uudessa tehtaassa voidaan valmistaa pieniä eriä erikoisrenkaita

28.9.2017 21:30

 

Goodyear perustaa Luxemburgiin uuden rengastehtaan. Tehtaassa tullaan käyttämään uutta yhtiössä kehitettyä valmistusprosessia.

Yhtiön prosessi, joka on saanut nimekseen Mercury, sisältää pitkälle automatisoituja, toisiinsa yhdistettyjä työasemia, joissa käytetään lisäarvoa tuovia valmistusteknologioita, joiden avulla renkaita voidaan tuottaa tehokkaasti pieninä erinä jälleenmyyntiin ja alkuperäisvarusteasiakkaille.

Uusi laitos, joka on tarkoitus avata vuonna 2019, on lähellä Goodyearin Luxemburgin innovaatiokeskusta ja rengastestialuetta.

Yhtiö investoi 77 miljoonaa dollaria laitokseen, jonka kapasiteetti on noin 500 000 rengasta vuodessa ja luo noin 70 uutta, kokopäiväistä työpaikkaa.

Mercury-tuotantoprosessissa käytettävää teknologiaa on kehitetty ja testattu viiden viime vuoden aikana Goodyearin innovaatio- ja kehityskeskuksissa.

Mercury-nimi viittaa roomalaisen mytologian Merkurius-jumalaan, joka oli kaupankäynnin ja matkustamisen jumala, jota yhtiön perustaja Frank A. Seiberling inspiraationlähteenään luodessaan Goodyearin siivellinen jalka -logon.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here