Goodyearin ilmalaiva lentää Le Mansin ja Nürburgringin 24 tunnin kisoissa

Goodyearin ilmlaiva Blimp ilmestyi taivaalle kisoissa F1- ja LeMansin kisoissa 70- ja 80-luvulla. Siitä lähtien Goodyear Blimp on ollut säännöllisesti mukana Nascar-kisoissa.

Noin 35 vuotta viimeisen kisaesiintymisensä jälkeen Atlantin tällä puolella se nähdään jälleen tänä vuonna Euroopan moottoriurheilutapahtumissa.

Ilmalaiva juhlistaa Goodyearin paluuta moottoriurheilun pariin Euroopassa ja kansainvälisesti. Goodyear Blimp on mukana tapahtumiss, kun Goodyear tekee paluun Le Mansin 24 tunnin kisaan (19.-20.9).

Le Mansin kisan jälkeen se lentää Nürburgringille, jossa se on mukana FIA:n vakioautojen maailmanmestaruussarjan (WTCR) -kisassa osana legendaarista Nürburgringin 24 tunnin ajon kisaviikonloppua (24.-26.9.).

Euroopassa lentävä Goodyear Blimp on Goodyear-merkkinen puolijäykkä Zeppelin NT -ilmalaiva. Tämä malli on maailman suurin puolijäykkä ilmalaiva. Se on 75 metriä pitkä, 19,5 metriä leveä ja 17,4 metriä korkea.

Le Mansissa Goodyear Blimp kuvaa ilmasta ainutlaatuista suoraa televisiokuvaa radan tapahtumista, tarjoaa matkustajalentoja vieraille ja toimii Goodyearin tuotemerkkilähettiläänä.

Goodyear Blimp on mukana myös Nürburgringin 24 tunnin ajojen kisaviikonlopun tapahtumissa, jossa se myös kuvaa ilmasta suoraa televisiokuvaa FIA:n vakioautojen maailmanmestaruussarjan (WTCR) kisasta.

WTCR edustaa vakioautoilla ajettavien kilpasarjojen maailman korkeinta tasoa, ja Goodyear toimittaa ainoana rengastoimittajana renkaat sarjan jokaiseen autoon.

Euroopassa lentävä Goodyear Blimp on samaa mallia kuin Goodyearin Yhdysvalloissa käyttämät kolme Goodyear Blimp -ilmalaivaa, jotka nähdään usein lentämässä suurissa urheilutapahtumissa, esimerkiksi Nascar-kisoissa, joissa Goodyear on ainoa rengastoimittaja, sekä NBA-peleissä, amerikkalaisen jalkapallon yliopistosarjan peleissä ja PGA:n golftapahtumissa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän