Finalistit selvillä: Näistä kuudesta mallista valitaan Vuoden Auto Suomessa 2018

Auli ry.

23.11.2017 14.40

Tänään on julkistettu Vuoden Auto Suomessa 2018 -finalistit.

Auto- ja liikennetoimittajien Vuoden Auto Suomessa 2018 -äänestys huipentuu: toiselle kierrokselle jatkaa kuusi kuumaa uutuutta.

Perusteellisen ehdokkaisiin tutustumisen jälkeen autojournalistien näkemys oli selvä. Kun ensimmäisen kierroksen äänet laskettiin yhteen, jatkoon selvisivät aakkosjärjestyksessä Kia Stinger, Opel Insignia, Seat Ibiza, Škoda Kodiaq, Volkswagen T-Roc ja Volvo XC60.

Kilpailu osoittautui lopulta hyvin tasaväkiseksi, sillä kokonaan ilman ääniä jäi ainoastaan kaksi uutuusmallia. Merkillepantavaa on myös se, että nyt valitut kuusi finalistia ovat luonteeltaan varsin erityyppisiä – mukana on niin näppäriä, muhkeita, järkeviä kuin elämyksellisempiäkin autoja.

Toinen, ratkaiseva äänestys käynnistyy nyt välittömästi, kun ensimmäisen kierroksen tulokset on julkaistu.

 

Finaalikierroksella Auto- ja liikennetoimittajat ry:n jäsenillä on käytettävissään 15 ääntä, jotka he voivat jakaa haluamallaan tavalla. Yksi kuudesta ehdokkaasta on nostettava omassa pistejaossa voittajaksi, mutta toisaalta kaikille ei tarvitse antaa pisteitä.

Eniten ääniä saanut automalli palkitaan arvostetulla Vuoden Auto Suomessa 2018 -tittelillä. Voittaja julkistetaan 13. päivä joulukuuta Helsingin Messukeskuksessa järjestettävässä Auto- ja Liikennegaalassa. Lähes loppuunmyydyn gaalan kohokohtia ovat myös Vuosisadan Liikenneteon ja Vaikuttajan palkitsemiset sekä auton arvonta.

Vuoden Auto Suomessa 2018 -finalistit:

  • Kia Stinger
  • Opel Insignia
  • Seat Ibiza
  • Škoda Kodiaq
  • Volkswagen T-Roc
  • Volvo XC60

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here