Ensi vuoden alussa tuleva uudistunut Volkswagen Golf Sportsvan on hinnoiteltu

15.11.2017 15.30

Suomessa Golf Sportsvan on nyt saatavilla neljällä TSI-bensiinimoottorilla teholuokissa 63 kW (85 hv)–110 kW (150 hv).

DSG-automaattivaihteisto on valittavissa 1,0 TSI 81 kW sekä 1,5 TSI EVO 96 kW ja 110 kW versioihin. Tehokkaat nelisylinteriset turboahdetut EVO-moottorit on varustettu sylinterien lepuutustoiminnolla. Moottorivalikoima täydentyy alkuvuodesta 2018 vielä kahdella TDI-dieselmoottorilla.

Volkswagen Golf Sportsvan on saanut samat uudistuselementit kuin Golf. Puskurit on uudelleen muotoiltu ja xenon-ajovalot on korvattu led-ajovaloilla. Vakiovarusteena on halogeeniajovalot led-päiväajovaloilla ja led-takavaloilla.

Comfort ja Highline-varustelutasoon voi valita myös dynaamiset ajotilanteen mukaan säätyvät led-ajovalot. 

Kolme varustetasoa

Saatavilla on myös uusia ulkovärejä ja istuinkankaita. Lisävarusteena saatavilla on myös muun muassa avaimeton lukitus ja käynnistys, panoraamakattoluukku, lämmitettävä nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä ja tuulilasi sekä mukautuva alustansäätö. 

Varustelutasoja on kolme: Trendline, Comfortline ja Highline.

Uudistuneen Volkswagen Golf Sportsvanin mitat ovat pysyneet ennallaan ja auto on 4 351 mm pitkä, 1 807 mm leveä ja 1 613 mm korkea.

Golf Sportsvanin akseliväli on 50 mm (2 670 mm) pidempi kuin Golfissa.

Comfortline-varustelutasosta alkaen matkustamossa on takana istuville kääntöpöydät, lehtitaskut ja esiin taitettavassa kyynärnojassa mukitelineet.

Takaistuinta voi siirtää pituussuunnassa 18 senttiä, jolloin tavaratilaa saadaan kasvatettua helposti selkänojat ylhäällä normaalista 550 litrasta 590 litraan. Takaistuimet taitettuna tavaratila kasvaa 1 520 litraan.

Lisävarusteena tilattavan eteen taittuvan etumatkustajanistuimen selkänojan kanssa Sportsvanissa onnistuu jopa 2,48 metrin pituisten esineiden kuljetus. 

Enemmän vakiovarusteita  

Uudistuneessa Golf Sportsvanissa on nyt aikaisempaa enemmän vakiovarusteita ja uusimman sukupolven kuljettajaa avustavat järjestelmät.

Vakiovarusteena on muun muassa ympäristönvalvontajärjestelmä hätäjarrutustoiminnolla ja jalankulkijatunnistuksella.

Lisävarustelistalta löytyvät muun muassa kaukovalojärjestelmä Dynamic Light Assist, kaistanpitoavustin, katvealueen varoitin, hätätilanneavustin ja ruuhka-avustin. Perävaunun peruutusassistentti on myös saatavilla ensimmäistä kertaa tähän malliin.

Myös infotainment-järjestelmät on päivitetty ja samalla kosketusnäyttöjen koot ovat kasvaneet kaikissa varustelutasoissa.

Vakiovarusteisen kosketusnäytön koko on 6,5 tuumaa ja Discover Media -radio ja navigointijärjestelmän yhteydessä koko kasvaa 8 tuumaan.

Lisävarusteena tilattava uusi lasipintainen Discover Pro -infotainment-järjestelmä 9,2-tuuman kosketusvärinäytöllä tottelee puolestaan kosketuksen lisäksi sekä puhe- että eleohjausta.

Uudistunut Golf Sportsvan tarjoaa myös langattoman latauksen (Qi-standardi) ja Car-Net App-Connect -palvelut. Mirror Link, Apple Carplay ja Android Auto -älypuhelinliitännät on saatavilla lisävarusteena. Car-Net Security ja Service -palvelut tulevat saataville myöhemmin.

Uudistuneen Volkswagen Golf Sportsvanin hinnat alkavat 22 559 eurosta (1,0 TSI 63 kW (85 hv) manuaali, Trendline). Toiseksi halvain malli maksaakin jo yli 26 640 euroa ja kallein malli maksaa melkein 33 700 euroa.

Suomen Volkswagen-jälleenmyyjille uudistuneet Volkswagen Golf Sportsvanit saapuvat vuoden 2018 alussa.

Katso myös tämä: Uusi VW GolF Sportsvan Suomeen ensi vuonna – tällainen se on!

Uudistuneen Volkswagen Golf Sportsvanin hinnasto ja lisävarustehinnasto:

http://bit.ly/VolkswagenGolfSportsvanHinnat
http://bit.ly/VolkswagenGolfSportsvanLisävarustehinnasto

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here