EasyPark-pysäköintimaksaminen integroitu Renault Meganen sähköautoon

Mobiiliteknologiayritys EasyPark ja automerkki Renault ovat aloittaneet yhteistyön, jonka avulla kuljettajat pääsevät osallisiksi tulevaisuuden pysäköintikokemuksesta.

EasyParkin ja Renaultin yhteistyön myötä EasyPark on saumattomasti integroitu uuteen Megane E-tech Electric -sähköautoon.

Kuljettaja voi ladata sovelluksen auton infotainment-järjestelmään ja parantaa ajokokemustaan entisestään uusien ominaisuuksien avulla. Yksi uusista ominaisuuksista on ”autostop”, joka lopettaa pysäköinnin automaattisesti silloin, kun auto lähtee liikkeelle parkkiruudusta.

Renaultin infotainment-järjestelmä OpenR Link perustuu Android Automotive -käyttöjärjestelmään. Lataamalla sovelluksen autoonsa kuljettaja voi hallita pysäköintiä auton näytön kautta ilman älypuhelinta tai muuta fyysistä laitetta.

Lisäksi integroitu sovellus mahdollistaa tulevaisuudessa uusia innovaatioita ja ominaisuuksia.

EasyParkilla on jo samanlaisia kumppanuuksia Volvon, Polestarin ja Mercedes-Benzin kanssa. Tästä päivästä alkaen sovellus on ladattavissa Google Playstoresta Megane E-tech Electriciin ja jatkossa myös muihin OpenR Link -tuettuihin ajoneuvoihin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here