DAF tuo markkinoille 90-vuotisjuhlamallin

8.2.2018 20.55

DAF Trucks esittelee 90-vuotisjuhlavuoden erikoismallin uudesta XF-mallistaan.

Erikoismallilla kunnioitetaan Hub van Doornen 90 vuotta sitten luomaa perustaa DAF:ille.

Juhlavuoden erikoismallissa on DAFin mukaan korkealuokkaisia ominaisuuksia, ainutlaatuiset teippaukset ja hienostuneita ulkoisia design-osia. Tämän erityisen kuorma-auton ainutlaatuisuutta korostavat myös luokkansa johtava Super Space Cab -ohjaamo sekä Paccarin tehokkain 530 HV/390 kW MX-13-moottori.

90-vuotisjuhlavuoden mallia on saatavana vain rajoitettu 250 ajoneuvon erä. Saatavilla on vetoauto 4×2-rakenteella (FT) Manner-Euroopan markkinoille ja 6×2-rakenteella (FTG) Yhdistyneen kuningaskunnan ja Irlannin markkinoille.

Jokaisella ajoneuvolla on oma yksilöllinen numeronsa, joka näkyy sekä ohjaamon koristeellisissa sisätiloissa että erityisessä valaistussa DAF-logossa, joka näkyy kun ovi on avoinna.

Yksilöllinen ja silmiinpistävä ulkomuoto

DAF:n ”Vuoden 2018 kansainvälisen kuorma-auton” yksilöllisestä erikoismallista on saatavilla kolme houkuttelevaa metallivärivaihtoehtoa: Anniversary Black, Rouge Flamme ja Jamaica Blue.

Siniset tai punaiset väriliuskat eturistikossa ilmaisevat XF:n 90-vuotisjuhlavuoden mallin ainutlaatuisuutta. Käsityönä valmistettu versio DAF:n historiallisesta logosta on esillä kuorma-auton nokassa sekä sivuilla ja ohjaamon takaosassa.

Malli pitää sisällään muun muassa ilmajousitetun Super Space Cab -ohjaamon, jonka kaikki ulkoiset osat ovat samaa väriä ohjaamon kanssa, led-ajovalot, kattoikkunat, sumu- ja kulmavalot, katon ilmanohjaimen sivusuojilla, sivusuojilla (4×2) ja Alcoan alumiinivanteilla. Äänitorvet on kiinnitetty ohjaamon kattoon.

Yksilölliset sisätilat

Ainutlaatuisesti viimeistellyissä, huippumukavissa sisätiloissa on yksilöllisiä ominaisuuksia, kuten kohokuvioitu historiallinen DAF-logo Xtra Leather -ilmaistuimien niskatuissa.

DAF:n klassinen logo löytyy myös ovien koristeliuskoista, kuljettajan paneelista sekä huippuluokan radio-navigaattorijärjestelmästä.

Lisäksi sisätiloissa on nahkaiset istuimet, nahkaiset käsinojat ja ovipaneelit. Myös ohjauspyörässä on nahkaisia yksityiskohtia. Varustukseen kuuluu myös ilmastointi, kattoon asennettu pysäköintijäähdytin, TruckPhone-puhelinjärjestelmä, mikroaaltouuni, DAF:n uudistettu jääkaappi alemman sängyn alla sekä DAF Night Lock -yölukko.

Ylellinen lahjasetti

Jokaisen 90-vuotisjuhlavuoden mallin mukana tulee myös numeroitu ylellinen lahjasetti. Settiin kuuluu täyttä nahkaa oleva matkakassi, tyylikäs takki nahkayksityiskohdilla, DAF Waterman -kynä yksilöidyssä nahkalaatikossa, nahkainen luottokorttilompakko ja DAF:n pääsuunnittelijan Bart van Lotringenin signeeraama piirros 90-vuotisjuhlavuode

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here