Classic Motorshow -tapahtuman Omistajien helmet -ilmoittautuminen avattu!

Mitä tehdä, jos tallissa uinuu ajoneuvohelmi, jonka olemus ja tarina suorastaan huutavat päästä esille kevään Classic Motorshowssa?

Omistajan vastuulle jää tunnistaa tämä harjaantumattomiin ihmiskorviin kuulumaton vetoomus ja ilmoittaa ajoneuvo Omistajien helmet -kisaan.

Tässä kilpailussa seinät ovat leveällä ja katto korkealla, kuten Classic Motorshown periaatteisiin kuuluu. Helmi voi yhtä hyvin olla arkinen latolöytö, karu kuormuri kuin ammattitaitoisesti entisöity kilometrinnielijäkin.

Oleellista on vastaus kysymykseen, miksi juuri tämä ajoneuvo on omistajalleen erityisen tärkeä.

Ilmoitettavalle ajoneuvolle ei ole muita kriteerejä kuin vähintään 25 vuoden ikä, muuten tyyli on täysin vapaa.

Yleisö pääsee äänestämään ilmoittautuneiden joukosta verkossa, ja kymmenen eniten ääniä saanutta ajoneuvoa ovat näytteillä Classic Motorshowssa Lahden Messukeskuksessa 6.–7.5.2023.

Kiinnostaako autot ja liikenne? Tilaa tästä Autotodayn uutiskirje!

Itse tapahtumassa näyttelykävijät pääsevät äänestämään suosikkiajoneuvoaan, ja eniten ääniä saanut ajoneuvo julistetaan näyttelysunnuntaina vuoden 2023 Omistajien helmeksi.

Vuoden 2018 näyttelyssä debytoinut Omistajien helmet saavutti alusta pitäen vankan suosion. Ilmoittautuneita ajoneuvoja on jokaisena vuonna ollut kymmeniä, ja niille ovat verkossa antaneet oman äänensä tuhannet ihmiset.

Ilmoittautumiseen tarvitaan ajoneuvosta vain julkaisuvapaa kuva, perustiedot ja pieni tarina. Tänä vuonna järjestäjät erityisesti painottaa näistä viimeistä: sitä, miksi juuri tämä ajoneuvo on omistajalleen tärkeä ja ansaitsee tulla valituksi Omistajien helmiin.

Ilmoittautuminen on avoinna 28.2.2023 asti tämän linkin kautta.

Omistajien helmet on herättänyt kiinnostusta klassikkoajoneuvoharrastajien keskuudessa edellisvuosina. Viime vuonna kilpailuun pyrki mukaan 77 ajoneuvoa.

Classic Motorshow 6.–7.5.2023

Classic Motorshow on suuri suomalainen klassikkoajoneuvonäyttely, joka kokoaa laajalti yhteen alan kalustoa ja toimijoita. Mukana on menneiden vuosikymmenten klassikoita sekä arjen nostalgiaa, alan asiantuntijoita, merkkikerhoja, kauppiaita, kunnostajia ja oheisohjelmaa.

Esillä on yli 400 ajoneuvoa: autoja, moottoripyöriä, mopoja, raskasta kalustoa, työkoneita, moottorikelkkoja, traktoreita… kaikenlaista moottorilla kulkevaa. Ikähaarukka on moottorivoimalla liikkumisen alkuajoista 90-luvulle.

Näyttelyssä on vuosittain vaihtuva teema, johon paneudutaan teemahallissa. Esillä on aiheeseen liittyviä ajoneuvoja, jotka näyttelyjärjestäjä kutsuu paikalle alan harrastajien kätköistä. Vuoden 2023 teemana on Kupee on upee.

Tämä auto valittiin tänä vuonna Classic Motorshown Omistajien helmeksi

Tämä auto on tämän vuoden Classic Motorshow -tapahtuman Omistajien helmi

Classic Motorshown ensi vuoden teema julkistettiin

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän