BMW julkisti täysin uuden 2-sarjan Active Tourer -mallin

BMW lanseeraa uuden 2-sarjan Active Tourer -mallin, jonka uudistettuja sisätiloja voidaan käyttää monin tavoin.

Ulkoasussa, moottoreissa, voimansiirrossa ja koriratkaisuissa on korostettu urheilullisuutta ajomukavuudesta tinkimättä, todetaan BMW:n tiedotteessa.

Kuva: BMW.

Markkinoille tulee kaksi ladattavaa hybridimallia ensi keväänä.

Viisipaikkaisen Active Tourerin sisällä on panostettu mukavuuteen pitkillä matkoilla. Uusittuja istuimia voi nyt tiedotteen  mukaan säätää monin eri tavoin, ja niihin on saatavissa muun muassa säätöjen muistitoiminto, lannetuki sekä hierontatoiminto.

Mukavuuden ja urheilullisuuden tuntua pitkille ajomatkoille tuovat tiedotteen mukaan kevennetty ja jäykennetty rungon rakenne, pitkä akseliväli ja edeltävää leveämpi rengasväli.

Ohjauksen tarkkuutta on parannettu päivittämällä etu- ja taka-akseleita. Luistonrajoitintoiminto lisää renkaiden pitoa ja suuntavakautta.

Active Tourerin sisätilojen uusimisessa mallia on otettu BMW iX -lippulaivamallista. Ylellistä tunnelmaa luovat ohut kojelauta, kaareva näyttö, ”leijuva” käsinoja ja siihen integroidut ohjaimet.

Kuva: BMW.

Käsinojan alla on säilytystilaa, ja sen edessä on reilusti tilaa juomille sekä matkapuhelimelle. Puhelimen säilytyspaikkaan voi tilata lisävarusteena myös langattoman latauksen.

Sisätilojen turvallisuutta on BMW:n mukaan parannettu lisäämällä kuljettajan ja etuistuimella matkustavan väliin turvatyyny. Näkyvyyttä ulos parantavat uudelleen suunnitellut ovien reunukset.

Muiden liikenteessä kulkevien turvaa lisää vakionopeuden säätimen jarrutustoiminto, joka reagoi nyt vastaantulevaan liikenteeseen vasemmalla käännyttäessä sekä jalankulkijoihin ja pyöräilijöihin.

Suomessa hybridimallien myynti käynnistyy ensi keväänä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän