Auto törmäsi lapseen suojatiellä — poliisi kaipaa auton naiskuljettajaa!

Kuljettaja on ilmoittautunut poliisille. (Päiv. 11.8.)

Poliisille tehdyn ilmoituksen mukaan Joensuussa Karhunmäessä Edusmiehentien ja Rovastinkadun risteyksessä tapahtui henkilöauton ja polkupyöräilijän välinen liikenneonnettomuus tiistaina 8.8.2023 kello 16.30-16.45 aikaan. Polkupyörää kuljetti 13-vuotias lapsi.

Auto oli törmännyt suojatietä pyörällä ylittäneeseen polkupyöräilijään sillä seurauksella, että törmäyksen voimasta pyörä oli kaatunut ja jäänyt osittain auton alle. Auton kuljettaja oli noussut autosta ja heti kohta noussut autoon takaisin ja poistunut paikalta nopeasti jättämättä yhteystietoja.

Törmäyksestä johtuvan kovan äänen vuoksi naapurista oli mies juossut nopeasti paikalle ja tarkasti lapsen kunnon ja varmisti, että lapsi pääsee kävelemään kotiinsa.

Auton tuntomerkit: hopeanharmaa, kohtalaisen pieni, matala. Kuljettajan tuntomerkit: nainen, iältään noin 35-45 -vuotias, rusehtavat hiukset. Poliisi tutkii asiaa tällä hetkellä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Mahdolliset havainnot tapahtumasta ja autosta sekä kuljettajasta voi ilmoittaa arkisin poliisipäivystykseen numeroon 029 541 5320 tai 029 541 5455 sekä sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän