Audi ottaa myös Suomessa käyttöön Audi Approved :plus -vaihtoautokonseptin

29.12.2017 13.05

Suomen Audi-jälleenmyyjät ovat ottaneet käyttöön Audin kansainvälisen Audi Approved :plus -vaihtoautokonseptin.

Audin mukaan Audi Approved :plus -konseptin mukaan tarkastetut autot tarjoavat luotettavan ja huolettoman vaihtoehdon vaihtoauton hankintaan.

Audin tiedotteen mukaan Audi Approved :plus -vaihtoautot on aina huollettu valmistajan ja maahantuojan huolto-ohjelman mukaisesti ja ovat iältään maksimissaan viisi (5) vuotta vanhoja.

Jokaiselle autolle tehdään kattava 110 kohdan tekninen tarkastus (Multi-point-Check) ja kaikki Audin huolto- ja korjaustoimet on tehty ennen luovutusta. Korjauksissa käytetään vain Audin alkuperäisosia, todetaan tiedotteessa.

Autoille tehtävä 110 kohdan tekninen tarkastus pitää sisällään muun muassa alustan, vikamuistin lukemisen, moottoritilan, vaihteiston toiminnan, korin, valojen, sisätilojen ja ulkopuolisten osien tarkastukset sekä koeajolla tehtävät tarkastukset. Myös kaikki avoinna olevat huoltokampanjat on tehty ennen luovutusta, todetaan Audin tiedotteessa.

Audin mukaan auton tarkastuksesta asiakas saa aina Audi-huollon hyväksymän todistuksen. Autot ovat myös etukäteen koeajettavissa.

Audi-jälleenmyyjä myöntää autolle 12 kuukauden takuun (20 000 km).

Myös huolenpitosopimus ja liikkumisturva

Audi Approved :plus -vaihtoautoihin on lisäksi saatavilla huolenpitosopimus jopa viideksi vuodeksi, aivan kuten uusiinkin Audi-malleihin.

Huolenpitosopimus kattaa niin määräaikaishuollot kuin korjauksetkin. Sopimukseen on mahdollista lisätä lisäpalveluja kuten sijaisauto, renkaiden kausivaihto ja -säilytys.

Audi Approved :plus -vaihtoautoissa on lisäksi aina voimassa Audi-liikkumisturva, jos matkateko keskeytyy yllättäen.

Konseptiin kuuluu myös auton vaihto-oikeus, mikäli jostain syystä asiakas haluaa vaihtaa auton toisenlaiseen.

Vaihto-oikeus on voimassa 10 päivää kaupan tekemisestä.

Audi.fi-sivustolla on oma osio Audi Approved :plus -vaihtoaut

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here