15-vuotias mopoilija loukkaantui vakavasti Salossa — poliisi kaipaa havaintoja

Lounais-Suomen poliisi selvittää sunnuntai-iltana Salossa tapahtunutta liikenneonnettomuutta, jossa mopoilija loukkaantui vakavasti. Onnettomuuden silminnäkijöitä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin.

Onnettomuus tapahtui Salon keskustassa Ohikulkutien ja Uhrilähteenkadun risteyksessä kello 22 aikaan.

Poliisin tietojen mukaan Salon suunnasta Ohikulkutietä ajanut mopoilija ja samaa tietä vastakkaisesta Turun suunnasta tullut autoilija törmäsivät yhteen.

Yhteentörmäyksen seurauksena 15-vuotias mopoilija ajautui auton alle ja loukkaantui vakavasti.

Mopokaverit poistuivat paikalta

Ennen yhteentörmäystä mopoilija tiettävästi oli ajellut yhdessä muutaman muun mopoilijan kanssa, mutta onnettomuuden jälkeen muut nuoret poistuivat paikalta. Poliisilla on alustavaa tietoa osallisista, mutta se pyytää kyseisiä henkilöitä ilmoittautumaan poliisille.

Lisäksi poliisi pyytää tapauksen selvittämiseksi yleisöhavaintoja henkilöiltä, jotka mahdollisesti näkivät onnettomuuden tai havaitsivat moposeurueen ennen Ohikulkutiellä tapahtunutta onnettomuutta.

Asiaan liittyvät havainnot ja tiedot voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Esitutkinnassa tähän mennessä ilmenneiden seikkojen perusteella poliisi epäilee mopoilijaa ainakin liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Poliisi jatkaa onnettomuuden selvittämistä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän