Volvo tuo markkinoille kuorma-autostaan erityisen juhlamallin

19.6.2018 12.25

 

Neljännesvuosisata sitten – vuonna 1993 – julkistetun Volvo FH ‑kuorma-auton kunniaksi Volvo Trucks lanseeraa uuden Volvo FH 25 juhlamallin.

Tämä erikoismalli on saatavana sekä Volvo FH- että Volvo FH 16 ‑versiona, ja sen erityispiirteitä ovat Volvon tiedotteen mukaan yksilöllinen ulkomuoto ja sisustus, erinomainen kuljettajan mukavuus ja huippuluokan ominaisuudet.

Volvo FH lukeutuu Volvon mukaan kaikkien aikojen menestyneimpiin kuorma-automalleihin. Sitä on myyty kaikkiaan liki miljoona kappaletta, ja siitä onkin tullut elämäntapa miljoonille kuljettajille eri puolilla maailmaa. 

Volvo FH 25 juhlamalli on kunnianosoitus paitsi itse kuorma-autolle myös kaikille niille asiakkaille ja kuljettajille, jotka ovat ajaneet tätä legendaarista kuorma-autoa viimeksi kuluneiden 25 vuoden aikana.

Erikoismallin ulkopuolen muotoilua voisi kuvailla sanoilla ”uudenaikainen ripauksella retroa”.

Teippausten hopeinen/harmaa väri ja oranssit korostukset juontuvat kuorma-auton alkuaikoihin, ja teippaukset muodostavat numeron 25 juhlavuoden merkiksi.

3D-tehosteet ja varjostukset yhdistyvät teippauksissa tavalla, joka palauttaa mieleen 1990-luvun alkupuolen design-trendit ja antaa kuorma-autolla omaleimaista retroilmettä.

Lanseerausvärejä on kaksi, toinen tummempi viileänharmaa sävy (Mammoth Tree Metallic) ja toinen kirkkaanpunainen (Crimson Pearl). Jälkimmäinen on kunnianosoitus vuoden 1993 alkuperäiselle punaiselle ohjaamovärille.

Turvallisuus on Volvon mukaan aina ollut Volvo FH ‑mallissa keskeisessä asemassa, ja tämä näkyy oransseina yksityiskohtina turvavyön ompeleissa, verhoissa, matoissa ja turvallisuutta parantavissa ovien heijastintarroissa.

Tämä erikoismalli kertoo myös siitä, kuinka Volvo FH on ollut innovaation edelläkävijä – ja on sitä edelleen. Mukana on mallin viimeisimpiä läpimurtoja, ja siihen voi tilata Volvo Dynamic Steering ‑ohjausjärjestelmän täysin uudet ominaisuudet:

  • Ajonvakautustoiminnolla varustettu Volvo Dynamic Steering. Suunniteltu ehkäisemään heittelehtimisestä johtuvia onnettomuuksia.
  • Kaistallapitoavustimella varustettu Volvo Dynamic Steering. Auttaa kuljettajaa pysymään kaistalla ja ehkäisee törmäyksiä ja kuorma-auton kaatumista.
  • Omia asetuksia tukeva Volvo Dynamic Steering. Ohjauspyörän vastusta voi säädellä yksilöllisesti sen mukaan, minkä itse kokee ajon kannalta parhaaksi ja mukavimmaksi.

Volvo FH 25 juhlamalli

Volvo FH ja FH 16, korkea Globetrotter-makuuohjaamo tai erikoiskorkea Globetrotter-makuuohjaamo. Kaksi lanseerausväriä: Crimson Pearl ja Mammoth Tree Metallic.

Volvo FH 25 juhlamallin erikoissisustus ja -muotoilu:

  • Globetrotter-kilpi
  • teippaukset
  • tunnukset
  • kustomoidut sisätilat (esim. verhot, matot, istuimet ja ovien turvallisuustarrat).

Volvo FH 25 juhlamallia valmistetaan rajoitetun ajan vuosina 2018 ja 2019. Myynti alkaa kesäkuun 2018 lopulla (viikolla 25).

Linkki verkkosivustoon,

jonka aiheena on Volvo FH ‑mallin 25-vuotinen taival

.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän