Volkswagen Polo GTI:n myynti alkoi – hinta on runsaat 28 000 €

Volkswagen

8.11.2017 17.00

Uusi Volkswagen Polo -mallisto on täydentynyt neljällä uudella versiolla, yksi niistä on GTI-versio.

Mallisto on laajentunut 1,0 TSI 70 kW (95 hv) Highline-varustetasolla, 1,6 TDI 59 kW (80 hv) Trendline- ja 70 kW (95 hv) Comfortline-varustetasoilla sekä malliston huippuversiolla 2,0 TSI 147 kW (200 hv) Polo GTI:llä.

Volkswagen Polon dieselmallien hinnat alkavat 18 114 eurosta (1,6 TDI 59 kW (80 hv). Uuden Volkswagen Polo GTI:n hinta on 28 071 euroa (2,0 TSI 147 kW (200 hv) DSG-automaatti, vakiovarustein).

Bensiinimoottorivalikoimaan kuuluu myös 1,5 TSI EVO 110 kW (150 hv) -bensiinimoottori, joka saapuu Suomeen myöhemmin vuonna 2018.

Polo GTI:ssä tavaratila on 305 litraa ja takaistuimet taitettuna 1 079 litraa.

Volkswagen Polo on rakennettu Volkswagen-konsernin uudelle MQB A0 -alustarakenteelle ja se on aina neliovinen.

Uusi Volkswagen Polo GTI

Uusi Volkswagen Polo GTI:n moottori tuottaa tehoa 147 kW (200 hv) ja vääntöä 320 Nm. Polo GTI kiihtyy 0–100 km/h 6,7 sekunnissa ja se saavuttaa 240 km/h huippunopeuden.

Uuden Volkswagen Polo GTI:n erottaa tyypillisistä tunnusmerkeistä – huomiota herättävät etuspoileri ja sumuvalot, punainen design-linja, joka kulkee kennokuvioidun jäähdyttimensäleikön poikki, punaiset jarrusatulat sekä kaksoispakoputkenpäät.

Vakiovarustukseen kuuluvat myös urheilulliset 17 tuuman Milton Keynes -kevytmetallivanteet.

Istuimissa on tunnusomainen puna-valkoruutukuvio.

Vaihteenvalitsimien ja mattojen punaiset koristesaumaompeleet korostavat Polo GTI:n sisätiloja.
Uusi 10,25 tuuman digitaalinen mittaristo Active Info Display on vakiovaruste, kuten myös Ambient-valaistus.

Uudessa Volkswagen Polo GTI:ssä on vakiovarusteena myös viimeisimmän sukupolven infotainment-järjestelmä Composition Media 8 tuuman kosketusvärinäytöllä sekä Car-Net App-Connect -palvelut sisältäen Mirror Link, Apple Carplay ja Android Auto -älypuhelinliitännät.

Lisävarusteena saatavilla on navigointijärjestelmä Discover Media. Uuteen Volkswagen Polo GTI:hin on saatavilla lisävarusteena myös matkapuhelimen langaton lataus (Qi-stadardi).

Polo GTI:ssa on elektroninen tasauspyörästön lukitus. Se ohjaa kaarteen sisäpuoleisen etupyörän jarrupainetta ja estää näin pyörän luistamisen järjestelmärajoituksen puitteissa.

Uusi Polo GTI on varustettu aina myös urheilullisella 15 mm normaalia matalammalla alustalla sekä ajoprofiilin valinnalla, jossa profiilivaihtoehtoja on neljä: Eco, Sport, Normal tai Individual.

Eco-ajoprofiilissa esimerkiksi moottorin käyntiä, ilmastointia ja muita järjestelmiä säädetään automaattisesti polttoaineen säästämiseksi.

DSG-automaattivaihteistolla varustetulla Polo GTI:llä voidaan Eco-ajoprofiilin avulla myös käyttää rullaustoimintoa.

Kuljettajaa avustavat järjestelmät

Uusi Volkswagen Polo GTI tarjoaa laajan valikoiman kuljettajaa avustavia järjestelmiä.

Esimerkiksi, jos eteen tulee odottamaton tilanne, apuna on vakiovarusteena oleva ympäristönvalvontajärjestelmä hätäjarrutustoiminnolla ja jalankulkijatunnistuksella.

Jos järjestelmä havaitsee uhkaavan peräänajotilanteen tai tietä ylittävän jalankulkijan, se varoittaa kuljettajaa järjestelmärajoitusten puitteissa.

Jos kuljettajan tekemä jarrutus on liian pehmeä, jarrutusvoimaa tehostetaan. Erittäin kriittisissä tilanteissa järjestelmä voi tehdä hätäjarrutuksen, jonka tarkoituksena on vähentää törmäyksen voimaa tai jopa estää törmäys kokonaan. Järjestelmä aktivoituu automaattisesti 30 km/h nopeudessa.

Lisävarusteena saatava kuolleesta kulmasta varoittava katvealueen varoitin puolestaan auttaa kuljettajaa kaistanvaihdossa ja poistumisessa pysäköintiruudusta. Järjestelmä tunnistaa, onko jokin ajoneuvo kuolleessa kulmassa ja varoittaa kuljettajaa sivupeilin led-varoitusvalolla.

Peruutettaessa pois pysäköintiruudusta integroitu peruutusavustin valvoo aluetta auton takana ja varoittaa kuljettajaa risteävästä liikenteestä. Kriittisessä tilanteessa järjestelmä myös jarruttaa automaattisesti.

Peruutettaessa järjestelmä havaitsee ajoneuvot jopa 40 metrin etäisyydeltä ja tunnistaa ne, jos ne liikkuvat nopeammin kuin 4 km/h.

Uuden Volkswagen Polon hinnasto ja lisävarustehinnasto: http://bit.ly/VolkswagenPolojaPoloGTIHinnat

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here