Viidessadas Volvo Pro X -sora-auto valmistui

Volvo Trucksin kuorma-autotarjontaan on jo viimeisimmän 20 vuoden ajan kuulunut tehdastilattavien autojen ohella monipuolinen valikoima heti käyttöön valmiita, valmiiksi tiettyyn ajotehtävään optimoituja kuorma-autoja.

Suoraan ajoon valmiita Volvo Pro –konseptiautoja löytyy puu-, maito-, sora-, koukku- ja jakelusegmenteissä. Ensimmäinen Volvo Pro –konseptin mukainen Pro City –jakeluauto valmistui jo vuonna 2000.

Volvo Pro –kuorma-autot ovat Suomen oloihin suunniteltuja ja Volvon asiantuntijoiden optimoimia kuorma-autoja, joihin on valmiiksi valittu parhaiten eri ajotehtäviin sopivat rakenteelliset osat. Asiakkaan tarvitsee valita ainoastaan ohjaamomalli, moottoriteho, vetotapa ja akselistorakenne.

Viidessadas Volvo Pro X –sora-auto valmiina toimitettavaksi

Volvo Pro X –sora-auto on varustettu joko ilma- tai lehtijousitetulla taka-akselistolla ja siinä on jo tehtaalla tuplarungolla varustettu alusta. Nämä ominaisuudet tekevät siitä Volvon mukaan riittävän jäykän ja tukevan suurimmillekin painoille.

Volvo Pro X –sora-auton päällirakennustyö tehdään aina HF-Autohuolto Oy:llä Riihimäellä. Siellä sora-auton päällirakennustyö on hioutunut huippuunsa nyt jo yli 500 sora-auton kokemuksella. HF-Autohuolto Oy on vastannut Volvo Pro X –maansiirtoautojen päällirakentamisesta alusta alkaen.

HF-Autohuollosta on juuri valmistunut viisi uutta ”500-sarjan” Volvo Pro X sora-autoa, joista kaksi on varustettu tienhoitovarustuksella. Nämäkin autot ovat nyt luovutettavissa asiakkaille soran kuljetuksiin ja teitä auraamaan.

Perheyritys

HF-Autohuolto on vuonna 1993 perustettu perheyritys, joka työllistää 76 työntekijää. HF-Autohuolto Oy:n palvelutarjontaan kuuluu Volvo ja Renault Trucks -kuorma-autojen korjaamopalvelut.

Lisäksi HF-Autohuolto Oy on erikoistunut maansiirto-, tienhoito- ja tieturva-autojen päällirakenteiden valmistukseen sekä raskaan kaluston kolarikorjauksiin, rungonoikaisuihin ja rengaspalveluihin.

HF-Autohuollolla työskentelevä Pro X – sora-autojen ”isäksi” tituleerattu Martti Pullinen on omistanut ison osan työelämäänsä Pro X –autojen päällirakenteen kehittämiselle.

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!