Vahvassa humalassa olleen 15-vuotiaan ajama auto syttyi palamaan ulosajossa

15-vuotias poika ajoi viime yönä Porvoossa vahvassa humalassa henkilöautoa ja ajoi auton tieltä ulos siten, että auto paloi täysin.

Tapahtumapaikalla poliisille selvisi, että nuorisoporukka oli ollut Keskuskoulun ympäristössä ryyppäämässä alkoholia ja sinne oli tullut paikalle 14- vuotias poika ajaen henkilöautoa. Hän oli ottanut kotoaan luvatta auton käyttöönsä.

Jossain vaiheessa iltaa 15 vuotta täyttänyt poika lähti ajamaan tällä luvattomasti käyttöön otetulla autolla ja hänen kyytiin lähti myös muita nuoria.

Poika ajoi jäljistä päätellen lujaa Kevätkummuntietä keskustan suuntaan ja menetti ajoneuvon hallinnan.

Ulosajopaikalla kaartuu jyrkkä mutka kulkusuunnassaan vasemmalle ja auto oli mutkassa ajautunut tieltä ulos oikealle viheralueelle. Auto oli jatkanut matkaansa viheralueella noin 150 metriä, kaataen mennessään kaksi valaisinpylvästä.

Jälkimmäisen valaisinpylvään kohdalla auto on jo ilmeisesti syttynyt palamaan, sillä nurmikko paloi siltä kohtaa palokunnan tullessa paikalle.

Tästä kohtaa auto oli jatkanut takaisin tielle, ylittäen molemmat ajokaistat ja pysähtynyt bussipysäkille, vastaantulevien kaistan puolelle.

Palokunnan saapuessa ensimmäisenä kohteeseen, oli auto jo täyden palon vaiheessa.

Tapahtumapaikalle oli pysähtynyt myös muita autoilijoita. Auto paloi tapahtumapaikalla täysin.

Poika myönsi tässä tilanteessa, että oli ajanut autoa mutta hän ei muista ketä kaikkia hänen kyydissään on ollut.

Poika puhalsi poliisin alkometriin 0,85 mg/l ja hänet kuljetettiin sairaalaan verikokeisiin.

Poliisi tapasi osan muita nuoria myöhemmin eikä heistä kukaan onneksi loukkaantunut onnettomuudessa. Kuljettajapoika kiinniotettiin Porvoon poliisiasemalle tapahtuman selvittämistä varten.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here