Uusi ladattava Mitsubishi Outlander PHEV lanseerataan viikonloppuna

5.10.2018 13.14

  

 Mitsubishi esittelee täysin uuden Outlander PHEV:n, joka Mitsubishin mukaan on maailman myydyin ladattava hybridi SUV.

Uusi Outlander PHEV lanseerataan Suomessa tulevana viikonloppuna ja sen hinnat alkavat 43 990 eurosta.

Lue myös: Mitsubishin uudistunut lippulaivamalli esitellään Genevessä

PHEV-järjestelmässä on tehty uudistuksia 90 prosenttiin pääkomponenteista: ajoakkuun, bensiinimoottoriin sekä taka-akselin sähkömoottorin ja generaattorin tuottamaan tehoon.
Muutokset parantavat sähkömoottorien tarjoamaa tasaista ja voimakasta kiihdytystä sekä lisäävät sähkövoimalla liikkumisen hiljaisuutta.

Lisäksi Outlander PHEV:n S-AWC-ajonhallintajärjestelmään on lisätty uudet Snow- ja Sport-tilat.

Outlander PHEV:n merkittävimmät muutokset Mitsubishin mukaan

1. PHEV-järjestelmä


 • Akun kapasiteettia on kasvatettu 12 kWh:sta 13,8 kWh:iin. Taka-akselin moottorin tehoa on kasvatettu noin 12 prosenttia, generaattorin noin 10 prosenttia. 
 • Bensiinimoottorin koko on kasvanut 2,0 litrasta 2,4 litraan. Kyseessä on Atkinson työsykliä hyödyntävä uusi moottori, jossa nokkaprofiilin muutoksella ja venttiiliajoituksen ohjauksella on saatu aikaan tehokas voimantuotto alemmilla kierrosnopeuksilla. Lisäksi sähkön tuotannon aikainen moottorin kierrosnopeuden lasku sekä generaattorin tehon optimointi yhdistettyinä ilmansuodattimen ja äänenvaimentimen parannuksiin ovat alentaneet sekä moottorin käynnistymisen että käyntiäänen tasoja.

2. S-AWC-ajonhallintajärjestelmä

Erilaisten tienpintojen ja ajotilanteiden ottamiseksi paremmin huomioon Normal- ja Lock 4WD -voimansiirtotilojen lisäksi on nyt valittavissa myös Snow- ja Sport-ajotilat.

 • Snow-tila antaa paremman vakauden ja hallinnan lumipeitteisillä ja muilla liukkailla pinnoilla.
 • Lock-tila on optimoitu erityisen huonoille tienpinnoille pidon optimoimiseksi.
 • Sport-tila tarjoaa välittömämmän hallinnan tunteen reagoimalla nopeammin ohjaukseen ja kaasun käyttöön, mikä lisää nautintoa vauhdikkaassa ajossa kuivalla asfaltilla.

3. Ajotuntuma

 • Korin jäykkyyttä on parannettu lisäämällä rakenteellisen liiman käyttöä sekä kasvattamalla paneelin liitosten limitysalueita etu- ja takaovissa ja tavaratilan aukossa sekä pyöräaukkojen ja runkopaneelien liitoksissa.
 • Suurempien etu- ja takaiskunvaimentimien sekä uudentyyppisen vaimenninventtiilin käyttö parantaa ajomukavuutta ja vakautta sekä helpottaa auton käsittelyä.
 • Uusi nopeampi ohjausvaihde yhdistettynä sähköisen ohjaustehostimen valvonnan optimointiin tarjoaa paremman ja luonnollisemman ohjaustuntuman.

4. Muotoilu

 • Ulkopuoliset uudet ominaisuudet: led-ajovalot, jäähdyttimen säleikkö, led-sumuvalojen kehykset, keulan alleajosuoja, takaluukku ja kevytmetallivanteet. Lisäksi aerodynaamisuutta parantava takaspoileri tuo muotoiluun urheilullista ulkonäköä
 • Sisätilojen uudet ominaisuudet: uusi mittariston Power-näyttö kertoo nyt kuljettajalle selkeämmin polttomoottorin ja sähkömoottorien voimantuoton erikseen. Etuistuinten tukevuutta on lisätty muuttamalla istuimen sivun muotoa sekä käyttämällä istuimessa eri pehmeysasteen pehmusteita. Lisäksi etu- ja takaistuimet on verhoiltu aidolla nahalla.

5. Mukavuus

 • Takamatkustajien mukavuutta on parannettu lattiakonsoliin asennetulla ilmaventtiilillä.
 • Kaikkia sivuikkunoita voi ohjata yhdellä kosketuksella kuljettajan istuimelta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän