Uusi autourheilunäyttely Lahteen joulukuussa

29.6.2018 10.59

Hiihtäjillä on Ski Expo, voimailijoilla Power Expo ja monella muulla lajilla omat lajimessunsa. Autourheilun harrastajilla ei kuitenkaan ole ollut omia messuja vuosikausiin.

Nyt tähän tulee muutos, sillä 1. joulukuuta järjestetään Hanaa Expo -tapahtuma Lahdessa. Paikkana toimii Lahden urheilu- ja messukeskuksen Lahti Halli, todetaan järjestäjän tiedotteessa.

– Messujen nimikumppanista, Hanaa-lehdestä on vuosien saatossa muodostunut kotimaisen autourheilun tietolähde sekä alan toimijoille kanava tavoittaa autourheilun harrastajat. Hanaa Expo on jatke tälle, kertoo Hanaa Expon järjestäjä ja myös Hanaa-lehden kustannustoiminnasta vastaava Risto Laine.

– Haluamme kehittää lehden ympärille myös muita alaan liittyviä aktiviteettejä ja ajatus Hanaa Exposta syntyi talven aikana. Expo tarjoaa sopivasti toimintaa alan harrastajille rospuuttokaudelle ja luo henkilökohtaisen kontaktin eri toimijoiden välillä, Laine jatkaa.

Hanaa Expon näytteilleasettajat koostuvat alan toimijoista. Expossa on mahdollista tutustua vuoden 2019 kilpailu- ja sarjajärjestäjiin, hoitaa tulevan kauden varustehankinnat, tavata muita kilpailijoita ja saada selville alan kuumimmat puheenaiheet.

Näytteilleasettajien lisäksi Expossa on myös mielenkiintoista ohjelmaa haastattelujen ja paneelikeskustelujen merkeissä. Lisäksi siellä palkitaan kaudella 2018 menestyneitä kilpailijoita.

Lisätiedot osoitteessa expo.hanaa.fi.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here