Uudistunut DS 3 on nyt hinnoiteltu ja ennakkomyynnissä

Uuden täyssähköisen DS 3:n ennakkohinnat on julkaistu.

DS 3:n hinnat alkavat 45 390 eurosta ja tarjolla on uudet varustetasot: Performance Line, Performance Line Plus, Rivoli ja Opera.

Ohjaamossa on uusi muokattava DS IRIS -tietoviihdejärjestelmä ja 10,3-tuumainen kosketusnäyttö

Uusi DS 3 on kattavasti varusteltu jo perustasoltaan alkaen. Vakiona sähköautossa tulevat mm. led-ajovalot, 10,3-tuumainen tietoviihdenäyttö, lämpöpumppu, 11 kW:n 3-vaihelaturi sekä automaatti-ilmastointi.

Performance Line Plus sekä Rivoli – näköä ja kokoa

Performance Line Plus maksaa 47 390 euroa ja tuo mukanaan mm. navigoinnin, isommat ja erittäin energiatehokkaat 18-tuumaiset Toulouse-kevytmetallivanteet, 3D-takavalot ja useita led-valotehosteita.

Rivoli-varustetaso vastaa sisällöltään suurin piirtein sporttisempaa Performance Line Plussaa, mutta Rivolin kromiset koristelistat ja erilainen sisustus tuo lisäeleganssia DS 3 -malliin.

Rivolissa mukana tulevat istuimien musta nahkaverhoilu, vaalea sisäkaton verhoilu ja 18-tuumaiset Nice-kevytmetallivanteet. Rivoli-mallin lähtöhinta on 47 890 euroa.

Opera kaikilla herkuilla

DS 3 -malliston huipulta löytyy Opera-varustetaso. Siinä mukana tulevat mm. 360-pysäköintikamerat, kuljettajan istuimen sähkösäädöt, tuulilasinäyttö ja musta nappanahkaverhoilu. DS Assist ajoavustinpaketti on myös vakiona Opera-tasossa. Opera-mallin hinta on 51 890 euroa.

400 km yhdellä latauksella

Uusi DS 3 saa aivan uuden sähköisen voimalinjan, jonka myötä sähköinen toimintamatka kasvaa 400 kilometriin. Kulutus on 12,6 kWh/100 km. Samalla sähkömoottorin teho nousee aiemmasta 136 hevosvoimasta 156 hevosvoimaan.

Uusi DS 3 saapuu Suomeen ensi vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana.

Uusi DS 3 tulee Suomeen vain täyssähköisenä

Kiinnostaako autot ja liikenne? Tilaa tästä Autotodayn uutiskirje!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän