Uudet Mini-mallit hinnoiteltu – halvin maksaa 26 035 €

13.1.2018 22.59

Vuonna 2000 BMW Group uudisti Mini-konseptin, toinen sukupolvi tuli vuonna 2006 ja kolmas vuonna 2014. Nyt on aika uuden sukupolven malleille.

Uudistetut mallit ovat 3- ja 5-oviset Minit sekä Mini Cabrio

Uudet moottorit ja vaihteistovaihtoehdot painottavat Minin mukaan auton urheilullisia ominaisuuksia, mutta ei ympäristön kustannuksella. 

Moottoreihin tehdyt uudistukset laskevat polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä viisi prosenttia. Tehoja on tarjolla moottorivalinnasta riippuen 136–231 hv.

Teknisisiä uudistuksia on paljon. Esimerkiksi lisävarusteiset mukautuvat led-ajovalot mukauttavat valotehoaan automaattisesti tien ja ajo-olosuhteiden mukaan. Innovatiivisella Matrix-teknologialla toteutetuissa led-valoissa on neljä horisontaalista aluetta, jotka toimivat itsenäisesti ajettaessa yli 70 kilometrin tuntinopeudella. 

Kun etukamera havaitsee vastaantulevan tai edellä kulkevan auton, sen viemä alue tiestä valaistaan lyhyillä ajovaloilla, kun taas muut tien osat valaistaan kaukovaloilla.

Räätälöi oman makusi mukaan

Minin erottuvaa muotoilua on myös päivitetty. Silmiinpistävin ero on, että takavalot ovat nyt toteutettu kehittyneen led-tekniikan avulla Britannian lipun, Union Jackin muotoon.

”Piano Black Exterior”-vaihtoehto tuo ajo- ja takavaloihin sekä jäähdyttimen säleikköön kiiltävän mustat kehykset kromisten sijaan.

Myös auton sisätiloja on mahdollista yksilöidä toiveiden mukaan. Mini Yours Customized -paketilla sisätilojen yksityiskohtia voi muokata 3D-tulostustekniikalla ja laserkaiverruksella.

Innovatiiviset palvelut

Mini Connected -sovelluksella voi hallita autojen tiettyjä ominaisuuksia matkapuhelimesta ja se antaa reaaliaikaista tietoa esimerkiksi liikennemääristä. Karttatietoja ja reittisuunnittelua voidaan siirtää puhelimesta auton navigointijärjestelmään.

Mini Find Mate -seurantaominaisuuden avulla voit jopa merkata esineitä, kuten selkärepun, ja estää niiden katoamisen tai unohtumisen.

Uusien mallien alkaen-hinnat:

Mini 3-ovinen: 26 035 euroa
Mini 5-ovinen: 26 694 euroa
Mini Cabri

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here