Uudesta Land Rover Defender -mallista on tehty pakettiautoversio Suomen markkinoille

Inchcape Motors Finland, Land Roverin Suomen maahantuoja on julkistanut Suomen markkinoille räätälöidyn pakettiautona rekisteröitävissä olevan Defender Light Commercial Vehicle malliston.

Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen jo tämän kevään aikana. Uusi Defender 3,0-litran MHEV rivikuutosella tarjoaa Land Roverin maastoajokyvykkyyden nyt myös pakettiautojen luokassa.

Defender LCV on täysiverinen maastoauto. Jatkuva neliveto, automaattivaihteisto sähköisesti kytkettävällä alennusvaihteistolla, elektronisesti ohjattu keskitasauspyörästön lukko sekä lisävarusteena saatava aktiivinen takatasauspyörästön lukko varmistavat, että auto ei jätä pulaan kovemmallakaan työkeikalla.

Kuva: Land Rover.

Konfiguratoitavissa oleva maastoajo-ohjelma, joka ensimmäiseksi nähtiin uuden Defenderin lanseerauksen yhteydessä, vauhdittaa myös Defenderin LCV -mallia. Uudessa ohjelmassa kokeneemmat käyttäjät voivat hienosäätää maastoajon yksittäisiä ominaisuuksia tai tarvittaessa auto valitsee sopivimmat ajoneuvoasetukset älykkään automaattitoiminnon avulla.

Kuva: Land Rover.

Kaksi- tai kolmipaikkainen

Defender LCV on kaksipaikkainen pakettiauto, jonka 3500 kg vetokyky tekee siitä oivan työkalun.

Lisävarusteena saatavilla oleva Perävaunan peruustusavustimen avulla vaunun kiinnitys ja esimerkiksi peruutus onnistuu helpommin ahtaissakin tiloissa. Peruutusavustin mahdollistaa perävaunun kanssa peruuttamisen käyttämällä vain keskikonsolin pyörökosketinta ja kaasu/jarru-poljinta ohjauspyörään koskematta.

Vakiona autosta löytyvä erillisilmajousitus tasonsäädöllä takaa tasaiset kilometrit olosuhteista ja kuormasta riippumatta.

Kuva: Land Rover.

Defender LCV:stä löytyy myös Land Roverin uusi Pivi Pro -tietoviihdejärjestelmä 10 tuuman näytöllä. Seuraavan sukupolven kosketusnäyttö on intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen, ja se vaatii vähän valintoja usein käytettyjen tehtävien suorittamiseksi, kun taas sen always-on suunnittelu takaa melkein välittömät vastaukset. Myös navigaatio on vakiona.

Lisävarusteena saatavilla olevan ensimmäisen rivin lisäistuin (First row Jump Seat), luo istuimet kolmelle. Land Roverin älykäs lisävarusteena saatavilla oleva ClearSight- digitaalinen taustapeili tarjoaa näkymän taakse myös silloin kun kyydissä on korkeampi kuorma tai kolme matkustajaa.

Kuva: Land Rover.

Katso tästä muita Land Rover -juttuja.

Se käyttää live-videosyötettä antennin läheisyydessä olevasta kamerasta, tarjoten jopa tuplasti näkyvyyttä perinteiseen peiliin verrattuna (50 asteen katselunäkymä taakse) myös silloin kuin perinteisen peilin edessä olisi esteitä.

Uusi Defender LCV on saatavilla 110-korimalliin ja kolmessa eri varustetasossa, kaksi-tai kolmepaikkaisena. Takatila tarjoaa reippaan tilan isommankin kuormalle. Tavaratila tarjoaa jopa 165cm pituisen tasaisen pinnan, jättäen etupenkeille täyden liikkuvuuden.

Kuva: Land Rover.

Satiinisuojakalvo suojaa maalipintaa

Kolmen varustetason lisäksi asiakkaat voivat mukauttaa ajoneuvojaan Land Roverin laajalla lisävarustevalikoimalla.

Saatavissa on aina kaukosäätimellä varustetusta sähkövinssistä, kattoteltasta ja puhallettavista vesitiiviistä markiiseista perinteisempiin vetokoukkujärjestelmiin ja kattotelineisiin.

Lisäksi saatavilla on esimerkiksi satiinisuojakalvo, joka tekee maalipinnasta entistä kestävämpää. Kestävä, liuotinvapaa ja täysin kierrätettävä kalvo auttaa suojaamaan kaikkea pysäköintinaarmuista ja piikkipensaan raapaisuihin.

Kuva: Land Rover.

Se on saatavana tehdasasenteisena Eiger Grey-, Gondwana Stone- ja Pangea Green -värillä, jotka tarjoavat ainutlaatuisen nykyaikaisen pinnan suojaten uuden Defenderin maalauksen.

Defender 110 LCV-mallien asiakastoimitukset käynnistyvät kevään aikana.

Uusi Defender LCV on nyt ennakkotilattavissa valtuutettujen jälleenmyyjien luona. Hinnat alkavat 63 394 eurosta. Mallin asiakastoimitukset alkavat kevään aikana.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

Kuva: Land Rover.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here