Uudenlaiset BMW-liikkeet kahteen kauppakeskukseen

15.5.2018  10.48

Laakkonen avaa ensimmäisenä jälleenmyyjänä autoliikkeen suuriin pääkaupunkiseudun kauppakeskuksiin syksyllä 2018.

Kauppakeskus Jumboon Vantaalla avataan syksyn aikana täysimittainen autoliike. Sieltä asiakkaat saavat kaikki autokaupan palvelut.

Esillä on BMW-mallisto, johon voi käydä tutustumassa shoppailun yhteydessä. Jumbon liikkeessä voi tehdä autokaupat, varata huollon tai jättää auton huoltoon vaikka matkan ajaksi.

Kauppakeskus Rediin Helsingin Kalasatamaan avautuu Laakkosen palvelupiste, jossa voi tutustua BMW-malleihin ja niiden verkkokauppaan. Palvelupisteessä voi myös varata huollon ja jättää auton huoltoon.

Kauppakeskusten autoliikkeet palvelevat pidempään, koska ne noudattavat kauppakeskusten yleisiä aukioloaikoja. Näin ollen BMW- asiakkaat tulevat saamaan syksystä alkaen palvelua pääkaupunkiseudulla viikon jokaisena päivänä aamusta myöhäiseen iltaan.

Näiden uusien myymäläkonseptien lisäksi täydenpalvelun autotaloja Espoossa ja Helsingissä kehitetään vahvasti. Huolto tulee toimimaan joustavasti kahdessa vuorossa ja liikkeissä on käytössä palveluautomaatit, jotka mahdollistavat auton huoltoon tuonnin ja noudon 24/7.


JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän