Uskomattoman tiukka pistetilanne rallicrossin SM-sarjassa

18.6.2017 10.40

Rallicrossin SM-sarjan toinen osakilpailu ajettiin lauantaina 17.6. Honkajoella. Supercar-luokassa voiton otti Ari Perkiömäki ennen Toni Lukanderia ja Kari Irriä

Supercar-luokassa on uuden pistelaskusysteemin takia hyvin tiukkaa sarjan kärjessä.

Toni Lukander oli kisaan tyytyväinen, vaikka yhdessä alkuerässä oma verotti sijoitusta.

– SM-sarjan uusi pistelaskusysteemi on parhaimmillaan tasaisissa suorituksissa ja tiesimme jo etukäteen juuri tasaisen suorittamisen olevan yksi tiimimme valttikorteista, kommentoi Lukander.

– Pisteitähän sarjassa on tarkoitus kerätä, joten vaikkei voittoa tullutkaan niin päivän suurin pistepotti kyllä lämmittää mieltä.

Rallicrossin SM-sarjan pistelaskua muutettiin tälle kaudelle niin, että SM-pisteitä jaetaan alkueräsijoitusten, semifinaalisijoitusten ja finaalisijoitusten perusteella.

Supercar-luokassa eniten pisteitä keräsi Toni Lukander (24 pistettä) ennen Ari Perkiömäkeä (23 pistettä) ja Kari Irriä (22 pistettä).

Kahden osakilpailun jälkeen SM-pistejohdossa on Atro Määttä 45 pisteellään, mutta tilanne on suorastaan uskomattoman tasainen kun kakkospaikalla olevalla Jere Kalliokoskella on 41 pistettä ja hänen takanaan ovat Toni Lukander, Jukka Lautamäki ja Ari Perkiömäki joilla kaikilla on koossa tasan 40 pistettä.

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän