Uskomatonta: Liikenneopettaja on ottanut oppilaitaan reidesta ja kysellyt heidän seksielämästään!

11.12.2017 17.55

Ylen ruotsinkielinen toimitus on tänään julkaissut pitkän uutisen autokoulunopettajan seksuaalisesta härinnästä.

Useamman naisen kertomusten mukaan pääkaupunkiseudun autokoulun opettaja on kosketellut naisia reisistä ja olkapäistä ja kysellyt yksityiskohtaisia kysymyksiä oppilaidensa seksielämästä.

Jutun mukaan opettaja on myös yrittänyt saada alaikäisen tytön mukaan oluelle ja kehottabnut tyttöä olemaan uskoton.

Ylen jutun mukaan tapahtumat ovat sattuneet pitkän aikajakson aikan koko 2000-luvulla. Kyse on saman autokoulun useammasta opettajasta ja jotkut opettajista työskentelevät vielä kyseisellä autokoululla.

Kaikkiaan yhdeksän naista on raportoinut tapahtumista Ylelle.

– Hän taputti, ja piti kättään reidellä joka kerta kun piti kaasuttaa enemmän. Se tapahtui joka ajokerralla. En ikinä kuitenkaan sanonut mitään, yksi naisista toteaa.

Naisen mukaan hän ei sanonut mitään, koska oli helpompaa olla sanomatta mitään. Hän oli tapahtuman aikoihin 17-18-vuotias.

Yksi nainen kertoo yhden opettajan kyselleen poikaystävästä ja sanoi, että kutsutaan poikaystävää Benjamiksi.

– Opettaja sanoi ”ota Benjamista”, ja silloin minun piti ottaa vaihdekepistä ja vaihtaa, eräs nainen toteaa.

Naisen mukaan ole epämiellyttävää mennä ajotunneille, koska ei tiennyt puhuuko hän jotain erikoista tai koskettelee arkoihion paikkoihin. 

– Mutta olin juuri täyttänyt 18 vuotta ja mies oli minulle auktoriteetti. Enhän minä uskaltanut vastustaa, nainen sanoo.

Ylen ruotsinkielinen toimitus on myös haastatellut kyseisen autokoulun omistajaa. Ensin hän ei ollut kuullutkaan tällaisista asioista, mutta myöhemmin hän itse myöntää koskeneensa oppilaisiinsa.

Hänen omien sanojensa mukaan hän on mahdollisessti kosketellut reittä ja mahdollisesti kosketellut sormilla polveen, kun pitää painaa kaasua.

Ylen jutun mukaan autokoulun omistaja on kertonut oppilailleen, että sanoisivat hänelle, jos koskettelu ei ole sopivaa.

Autokoululiiton mukaan opettaja ei saa kosketella oppilaansa autokoulussa.

Lue koko jut

1 KOMMENTTI

  1. Eiköhön se ole selviö että tällainen opettaja on mielestänsä ”etuoikeutetussa asemassa oppilaisiin nähden” ja olettaa pääsevänsä . . . ni tehän tiedätte mihin.
    Törkeätä käytöstä moiselta liikenneopettajalta. Eikö muutoin ”lohkea” kun pitää olla ”liki kehtoa ryöstämässä” vai kuvitteleeko että ”aina on naisoppilaat” häntä varten?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here