Useamman ajoneuvon kolari Pöytyällä

Poliisi sai ilmoituksen useamman ajoneuvon kolarista Kantatie 41 ja Kirkkotien risteyksessä, Pöytyällä, eilen kello 8.15.

Tapahtumapaikalla poliisille selvisi, että pakettiauto oli ajanut Kantatie 41 pitkin Huittisten suunnasta Turun suuntaan, kun Kirkkotietä pitkin oli tullut pakettiauto, joka ei pysähtynyt risteyksessä, vaan ajoi suoraan risteykseen ja törmäsi Huittisten suunnasta tulleen pakettiauton vasempaan kylkeen.

Risteyksessä on pakollinen pysäyttäminen -liikennemerkki. Törmäyksen jälkeen Huittisten suunnasta tullut pakettiauto ajautui vastaantulevan kaistan ylitse ja päätyi ojan pientareelle.

Törmännyt pakettiauto lähti takaisin Kirkkotietä pitkin, mutta teki U-käännöksen jakajan kohdalla ja ajoi uudestaan Kantatie 41 ja Kirkkotien risteykseen pysähtymättä ja törmäsi Turun suunnasta tulleen kuorma-auton oikean puoleisiin takapyöriin.

Törmännyt pakettiauto vaurioitui pahoin ja pakettiauto jäi keskelle Kantatie 41.

Törmännyttä pakettiautoa kuljetti 1990-luvulla syntynyt ulkopaikkakuntalainen mies. Poliisi suoritti miehelle puhalluskoe, jonka tulos oli 1,5 promillea.

Poliisi otti miehen kiinni ja kuljetti hänet verikokeille sekä tarkistettavaksi sairaalaan. Kolarissa ei kukaan loukkaantunut.

Poliisi epäilee miehen syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja törkeään rattijuopumukseen.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here