Toinen osapuoli poistui kolaripaikalta — poliisi etsii silminnäkijöitä

Turussa Halisissa Koroistenkaaren ja Niuskalankadun risteyksessä tapahtui tiistaina iltapäivällä liikenneonnettomuus, jossa autoilija törmäsi skootterin kuljettajaan. Autoilija poistui onnettomuuspaikalta.

Liikenneonnettomuus tapahtui tiistaina iltapäivällä 18. heinäkuuta noin kello 15.45. Onnettomuuden toinen osapuoli ajoi skootterilla Koroistenkaarta pitkin kohti Niuskalankadun risteystä, kun Niuskalankadulta K-Marketin suunnasta ajoi harmaa, vanhempi henkilöauto pysähtymättä stop-merkin ohi skootterikuskin eteen niin, että skootteri törmäsi autoon.

Harmaan henkilöauton kuljettaja ei pysähtynyt onnettomuuspaikalle, vaan poistui Kardinaalinkatua pitkin ja siitä edelleen Paavinkadulle. Skootterin kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa. Skootteriin ja paikalta poistuneeseen henkilöautoon tuli myös vaurioita.

Lounais-Suomen poliisi etsii onnettomuuden silminnäkijöitä ja pyytää havaintoja etenkin paikalta poistuneesta ajoneuvosta ja sen kuljettajasta. Asiaa koskevat tiedot voi ilmoittaa poliisille osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Auton kylkeen anastetulla sähköskootterilla

Mönkijän kyydistä pudonnut nuorukainen loukkaantui vakavasti

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän