Tältä näyttää Kia Rion urheilullinen versio

26.1.2018 15.25

 

Kia on julkaissut ensimmäiset kuvat ja tiedot uudesta Kia Rio GT-Linestä.

Virallisesti Kia Rio GT-Line esitellään yleisölle maaliskuun puolivälissä Geneven autonäyttelyssä.

Urheilullinen Kia Rio GT-Line on jatkoa Kia-mallistossa hiljattain esitellyille Sportagen, Optiman, Picanton ja Sorenton GT-Line-versioille.

Kia Rio GT-Line on varustettu 1-litraisella turboahdetulla 120 hevosvoimaisella T-GDi -bensiinimoottorilla.

Uuden Kia Rio GT-Linen tunnistaa sen kiiltävän mustasta ja kromisilla yksityiskohdilla varustetusta “tiger nose” -keulasta, GT-Line 17 tuuman kevytmetallivanteista ja “ice-cube” led-etusumuvaloista.

Lisäksi Kia Rio GT-Linen ulkoisia tunnusmerkkejä ovat tuplapakoputket, led-päiväajovalot, sivuikkunoiden kromikoristeet, kiiltävän musta kattospoileri ja ovikynnysten korostukset.

Kia Rio GT-Line on saatavilla kuudella eri värillä. Värit ovat: Aurora Black, Platinum Graphite, Signal Red, Clear White, Silky Silver ja Most Yellow.

Sisätiloissa istuimet ovat puolinahkaverhoillut harmain kontrastitikkauksin ja ohjauspyörä on D-kirjaimen muotoinen urheiluohjauspyörä. Lisäksi sisätilojen viimeistelyssä on käytetty uusia metalli- ja hiilikuitukoristeita.

Kevytrakenteinen, kolmisylinterinen ja suorituskykyinen 1-litrainen T-GDi-bensiinimoottori tarjoaa uudelle Kia Rio GT-Linelle 120 hevosvoimaa ja 172 Nm vääntöä.

Kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla varustetun Kia Rio GT-Linen yhdistetty polttoaineen kulutus on 4,7 l/100 km ja CO2 -päästöt 107 g/km.

Auto tulee syksyllä saataville myös seitsemänvaihteisella kaksoiskytkinautomaatilla

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here