Takaa-ajo Sastamalasta Lempäälään

Sastamalan Uotsolantieltä varastettiin vaaleansininen farmarimallinen Mercedes-Benz henkilöauto torstaina aamukolmelta.

Poliisin tiedotteen mukaan Mercedeksen vieneet kolme miestä murtautuivat neljältä Sastamalassa apteekkiin vieden erilaisia lääkkeitä ja kello 11 aikaan varastivat Sastamalassa marketin pihalle pysäköidystä autossa olleen laukun.

Poliisi sai havainnon kyseisestä Mercedeksestä kello 11.53 valtatie 12 ja Varilan risteyksestä, jolloin auto lähti poliisia karkuun.

Auto kävi mm. Tottijärven koulun pihalla, jossa oli ilmoituksen mukaan aiheutunut vaaratilanteita.

Auto jatkoi pakoa Lempäälään, jossa sitä yritettiin pysäyttää useaan kertaan ja pakoautolla ajettiin päin poliisiautoa.

Lopulta pakoauto saatiin pysäytetyksi kello 12.42 piikkimattoa käyttäen. Autossa olleet kolme miestä pakenivat jalkaisin, mutta heidät tavoitettiin hieman myöhemmin.

Katso tästä juttuja muista takaa-ajosita.

Poliisi epäilee miesten syyllistyneen, mm. moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen, varkauksiin, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, törkeän pahoinpitelyn yritykseen, virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen, törkeään rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kortitta-ajoon.

Poliisi selvittää ovatko meihet syyllistyneet muihinkin rikoksiin ja rikosnimikkeitä voi tulla lisää ja ne voivat muuttua rikostutkinnan edetessä.

Poliisi pyytää havaintoja miehistä ja käytetyistä autoista ja mahdollisista muista rikoksista vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi, 0800 90022 tai Sastamalan poliisiin 029 541 5027 (8-16).

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!