Suomalaispeli ehdolla maailman parhaaksi autopeliksi

Helsinkiläisen Bugbear-studion Wreckfest-autopeli kisaa vuoden 2018 parhaan autopelin palkinnosta maailman arvostetuimmassa pelialan gaalassa, D.I.C.E. Awardsissa.

D.I.C.E. Awards on pelialan vastine elokuva-alan Oscar-gaalalle.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

Suomalaispelin valitseminen vuoden 2018 parhaiden kilpa-ajopelien finalistiksi on saavutus, jolla todistetaan samalla myös suomalaisen pelialan innovatiivisuutta ja osaamista.

Sitäkin merkittävämpää on se, että ajopelien sarjan finaaliin on hyväksytty kaikista tarjokkaista vain kolme ehdokasta.

Vuosittain järjestettävän D.I.C.E. Summit -konferenssin yhteydessä 13.2.2019 pelialan ammattilaisten jakamat palkinnot peilaavat vahvasti pelialan suuntauksia ja ilmiöitä.

– Jo pelkästään finaaliin pääseminen on meille valtava kunnia ja osoitus siitä, että pienikin joukko voi saada aikaan suuria asioita, kun se koostuu osaavista ja motivoituneista tekijöistä. Finaalipaikka on samalla myös kunnianosoitus suomalaiselle pelialalle ja sen osaamiselle sekä vuosikausia meitä uskollisesti tukeneille faneille, kertoo Bugbearin toimitusjohtaja Janne Alanenpää.

Wreckfest on jo saavuttanut menestystä maailmalla, sillä helmikuun alkupuolella pelaajat äänestivät pelin 2. sijalle vuoden 2018 parhaiden auto- ja urheilupelien kategoriassa merkittävän saksalaisen Gamestar-julkaisun järjestämässä äänestyksessä.

Suomalaisen pelikehittämisen ja osaamisen lisäksi Wreckfest vie maailmalle myös populaarikulttuuria, sillä pelin soundtrackillä on mukana kotimaisia rock- ja metalliyhtyeitä kuten Jay Ray, Blind Channel, Cyan Kicks, Oceanhorse, Shiraz Lane ja Desire.

Wreckfest-peli julkaistiin tietokoneille kesällä 2018. Pelistä julkaistaan konsoliversio PlayStation 4- ja Xbox One -alustoille myöhemmin tänä vuonna. Studion lähitulevaisuuden tähtäimessä on mittava laajentuminen ja uusien autopelien kehittäminen myös tulevaisuudessa.

http://www.bugbeargames.com

Wreckfest: Yksin- ja moninpelattava vauhdikas kilpa-ajopeli, jossa pelti taipuu ja V8-moottorit laulavat. Peli sisältää monia erilaisia kilpailutiloja, ja siinä voi kiitää niin suomalaisissa perinnemaisemissa hiekkakuopassa ja metsäpoluilla kuin myös vaativilla asfalttiradoilla. Monipuolinen ja paikoin jopa humoristinen kulkuneuvovalikoima tarjoaa makupaloja niin klassikkoautojen historiasta kuin rajuja muskeli- ja rata-autoja. Pelin fysiikkamoottori mahdollistaa monipuolisen vauriomallin, jolle riittää käyttöä etenkin romurallikisoissa.
http://www.wreckfestgame.com

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!