Seat esittelee tulevaisuutta Mobile World -kongressissa

Ensimmäisessä kuvassa Toyota Auris ja toisessa Concept i-Ride.


26.2.2018 10.35

Seat osallistuu Mobile World Congress 2018 -tapahtumaan esitellen useita kehitysaskeleita liitettävyyden saralla. 

Tapahtumaan neljättä kertaa peräkkäin osallistuva automerkki esittelee uusimmat ratkaisunsa ja edistysaskeleensa tulevaisuuden liikkumista kehittävästä Easy Mobility -strategiahankkeesta.

Yhtiö esittelee kongressin eri alueilla liitettävyyden nykyisiä ja tulevia ratkaisuja. Pääalueella on esillä vaikuttava simulaattori, joka tarjoaa 360 asteen näkymän Seatin kehittämään digitalisoinnin tulevaisuuteen.

Seat ID:n avulla käyttäjät voivat konfiguroida ja mukauttaa simulaattorin oman profiilin ja tarpeidensa mukaiseksi, käyttää Seatin digitaalisia sisältöjä ja suunnitella itselleen parhaaksi räätälöidyn vaihtoehdon kaupungissa liikkumiseen.

Simulaattorin ohjauspyörän takana vierailijoilla on mahdollisuus kokeilla, minkälaista ajaminen on tulevaisuudessa. Liitettävyyden ja ajamisen viimeisimpiin kehitysaskeleisiin – joiden parissa Seat parhaillaan työskentelee – perustuva kokemus on täysin mukautettava ja vuorovaikutteinen.

Toinen Seatin kohokohta Mobile World Congress 2018 -tapahtumassa on Seat Leon Cristobal, joka pyrkii vähentämään tapaturmat kaupunkiliikenteessä nollaan.

”Suojelusenkeli”-konseptiautossa on yli 15 turvallisuutta lisäävää avustinta, jotka voivat osaltaan auttaa vähentämään väsymyksen, ylinopeuden, alkoholin ja muiden häiriötekijöiden aiheuttamia onnettomuusriskejä.

Kuljettajaa avustavilla järjestelmillä ja viihdejärjestelmillä on merkittävä rooli Seatin osastolla. Kongressin aikana vierailijat voivat kokea Amazonin ääniohjattavan assistentin, Alexan, integroituna Seat Atecaan.

Seat on ensimmäinen autonvalmistaja, joka ottaa ominaisuuden käyttöön Euroopassa. Sen toiminnoilla pyritään optimoimaan autossa vietetty aika esimerkiksi hallitsemalla omaa kalenteria, löytämällä kiinnostavia kohteita tai pysymällä ajan tasalla uusimmista uutisista.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän