Scanian kaksipalkeiset tukiakselit parantavat kuorman käsiteltävyyttä pystysuunnassa

Scanian jatkuvien parannusten filosofian mukaisesti yhtiö esittelee useita uusia ominaisuuksia ja parannuksia, jotka lisäävät toimintavarmuutta ja käytettävyyttä.

Scania esittelee parannetun kuormankäsittelytekniikan vaihtokorikuorma-autoille, jotka käsittelevät kontteja tai muita vaihdettavia päällirakenteita.

Kun korin alla olevaa kuorma-autoa nostetaan tai lasketaan ilmajousituksen avulla, on äärimmäisen tärkeää, että liikettä tapahtuu vain pystysuunnassa.

Näin kuorma-auto on helpompi pitää oikealla paikalla, ja purkamisen aikaisen vaakasuoran liikkeen tukijaloille aiheuttamia vaurioita voidaan vähentää.

Tämä on erityisen tärkeää ohjaavalla tukiakselilla varustetuille kuorma-autoille, koska ne liikkuvat eri tavalla tukiakselin ilmapaljejärjestelmän vuoksi.

Scania on poistanut tämän riskin ottamalla käyttöön uuden ominaisuuden, joka vapauttaa tukiakselin jarrut automaattisesti.

Kun pyörät voivat pyöriä vapaasti, tukiakselista ei pääse siirtymään voimia, jotka voisivat siirtää kuorma-auton pois halutulta paikalta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here