Scania esittelee suuren mallistopäivityksen marraskuussa 2021

Scania paljastaa, että merkittävästi uudistettu Euro 6 -mallisto julkistetaan marraskuussa 2021. Paljastuksella halutaan antaa asiakkaille parempi pohja tulevien kalustohankintojen päätöksille.

Scanian nykyisen malliston myynti on ollut ennätyksellinen vuoden 2021 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

Scania ei paljasta uudistuksen tarkkaa esittelyajankohtaa, eikä uudistuksen tarkkaa sisältöä. Uudistuksella kuitenkin luvataan merkittävää kehitystä polttoainetaloudessa verrattuna nykymallistoon ja merkittäviä päivityksiä alustarakenteisiin.

Scanian kuorma-autot ovat voittaneet saksalaisen ammattilehdistön järjestämän eurooppalaisen “Green Truck”-palkinnon jo viitenä vuotena peräkkäin ja tuleva uudistus edelleen vahvistaa Scanian taloudellisuutta sekä ominaisuuksia, joita kyseisessä testissä arvioidaan.

Asiakkaat voivat olla yhteydessä omiin Scanian yhteyshenkilöihinsä ja kertoa kiinnostuksestaan uutta päivitettyä mallistoa kohtaan. Näiden uusien autojen tilauksia ei voida ottaa vastaan ennen marraskuuta 2021. Kiinnostuneet asiakkaat ovat kuitenkin ensimmäisinä tilausjonossa kun myynti käynnistyy.

Uudistetun malliston tuotanto alkaa vuoden 2022 toisella vuosineljänneksellä.

– Tuleva tuoteuudistus tuo mukanaan paljon uutta Scanian 13-litran voimalinjaan. Uudistus tulee toki olemaan suuri, mutta se ei tuo meidän kaikille asiakkaille merkittäviä uudistuksia. Hyvänä esimerkkinä on esimerkiksi juuri uudistettu Scanian V8-mallisto, joka soveltuu parhaiten moniin suomalaisiin raskaisiin kuljetuksiin. Me jatkamme nykymalliston myyntiä normaaliin tapaan ja kerromme uudistetusta mallistosta sitten marraskuussa, kertoo Scania Suomi Oy:n myyntijohtaja Frej Svartsjö.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!