Rengasvarkaat jäivät kiinni itse teossa

Poliisi9
Kuva: CvB.

Kaksi miestä yrittivät viime yönä anastaa Vantaalla henkilöautosta pyörät.

Poliisin tiedotteen mukaan ohikulkija kiinnitti huomiota miesten hääräämiseen pysäköintialueella ja soitti asiasta hätäkeskukseen.

Poliisipartion saavuttua paikalle miehet olivat ehtineet irrottaa autosta yhden puyörän. Kun kaksikko huomasi poliisiauton, miehet hyppäsivät oman autonsa kyytiin ja lähtivät pakoon pitkin kevyen liikenteen väylää.

Poliisipartio lähti ajamaan varkaiden autoa takaa. Kevyen liikenteen väylältä pakeneva auto siirtyi ajotielle.

Paon aikana ajoneuvo käytti poliisin mukaan huomattavaa ylinopeutta. Lyhyehkön takaa-ajon aikana se myös ajoi ulos tieltä ja osui reunakiveykseen siten, että toinen eturengas hajosi.

Toinen tehtävälle osallistunut poliisipartio sulki pakenevan henkilöauton reitin Talkootiellä, jolloin pakoauton kuljettaja luopui leikistä ja ajoi autonsa sivuun.

Molempia miehiä, vuonna 1969 syntynyttä kuljettajaa ja kyydissä ollutta vuonna 1979 syntynyttä nuorempaa kaveria, epäillään varkaudesta.

Kuljettajaa epäillään lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuopumuksesta, koska poliisin hänelle tekemä huumepikatesti oli positiivinen.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here