Pyöräilijä törmäsi eilen Helsingissä jalankulkijaan — jalankulkija joutui sairaalaan

Arkistokuva. Kuva: Clas von Bell

Toistaiseksi tuntematon polkupyöräilijä törmäsi jalan liikkuneeseen noin 30-vuotiaaseen naiseen Helsingin Veräjämäessä keskiviikkona 12.6.2019.

Onnettomuus tapahtui noin kello 16 Otto Brandtin tieltä Maaherrantielle, bussilinjan 550 pysäkille nousevalla kevyen liikenteen väylällä.

Pyöräilijä poistui paikalta, ja hänen henkilöllisyytensä ei toistaiseksi ole tiedossa. Poliisi pyytää havaintoja tapahtuneesta.

– Tutkimme tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena. Polkupyörän alle jäänyt nainen on edelleen sairaalahoidossa, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Sampo Suomala Helsingin poliisilaitokselta.

Naista auttamaan tulleen henkilön mukaan pyöräilijä käyttäytyi aggressiivisesti ja vaikutti päihtyneeltä. Mies oli todistajan arvion mukaan noin 30–40-vuotias, yli 180 senttimetriä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan lihaksikas.

Mies oli liikkeellä valkoisella, uudehkolla naisten polkupyörällä. Hänellä oli tuuhea ja pitkä leukaparta, mutta mahdollisesti ei hiuksia.

Mies oli pukeutunut siniseen t-paitaan ja housuihin. Päässään hänellä oli tumma lippalakki suoralla lipalla ja kaulassaan pitkäketjuinen hopeakoru.

Pyöräilijä poistui Otto Brandtin tien suuntaan.

Havainnot tapahtuneesta ja pyöräilijästä voi ilmoittaa poliisille numeroon 029 541 7931 tai sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here