Punaiselle Ristille kaksi autoa kuukaudeksi ruoka-jakelua varten

Kuva: Land Rover.

Land Rover Suomi ja Suomen Punainen Risti ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Land Rover luovuttaa kaksi ajoneuvoa Punaisen Ristin käyttöön.

Erityisesti ajoneuvot ovat suunnattu vapaaehtoisvoimin tapahtuvan ruoka-avun toimittamiseen harvaan asutulle maaseudulle ja sen kelirikkoisille teille Päijät-Hämeen ja Hämeenlinnan SPR:n osastojen tueksi.

Autot on varattu SPR:n operaatioon vähintään kuukauden ajaksi.

Näillä alueilla on sovittu kaupungin/kuntayhtymän kanssa, että Suomen Punainen Risti huolehtii ko. alueilla niiden ikäihmisten tai muiden avuntarvitsijoiden asiointipalvelusta (kauppakassi, apteekki), jotka ovat kaikkien muiden turvaverkkojen ulottumattomissa (ei omaisia tai sosiaalista verkostoa apuna).

SPR:n paikallisosastot aloittavat toimintansa ensi viikosta alkaen.

Vapaaehtoiset voivat ilmoittautua oheisen Punaisen Ristin linkin kautta auttajaksi koronatilanteeseen https://www.punainenristi.fi/tule-mukaan

Punainen Risti ja Land Rover tekevät jatkuvaa maailmanlaajuista yhteistyötä. Sen tavoitteena on parantaa ihmisen elämää ja vahvistaa yhteisöjä.

Katso tästä muita juttuja koronaviruksesta.

Suomen Punaisella Ristillä ja Land Roverilla on useita aikaisempia yhteistyöprojekteja, kuten useiden vuosien pituinen terveys-, vesi- ja sanitaatio-ohjelma Tadzhikistanissa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here