Polttoainevarkaat menettivät saaliinsa Kärkölässä

Hätäkeskus ilmoitti poliisipartioille keskiviikon vastaisena yönä kello neljän aikoihin, että kylmäasemalla Kärkölässä on menossa polttoainevarkaus. Teko oli edelleen menossa poliisipartioiden päästessä tapahtumapaikalle.

Tekijöistä kaksi lähti juokseman karkuun, jotka konstaapeli juoksi kiinni. Kolmas tekijöistä poistui paikalta pakettiauton ja peräkärryn yhdistelmällä. Peräkärryssä oli säiliöitä, joihin polttoainetta oli anastettu useita satoja litroja.

Ajoneuvolla paennut keski-ikäinen mies löytyi etsintöjen jälkeen kotisoitteestaan.

Peräkärryssä olleet polttoainesäiliöt olivat pudonneet tielle pakomatkan aika. Toisesta säiliöstä oli valunut polttoainetta maahan. Pelastuslaitos imeytti polttoainetta maaperästä.

Katso tästä muita juttuja polttoainevarkauksista.

Juosten tapahtumapaikalta karkuun lähteneistä hieman yli kolmekymppiseltä mieheltä löytyi turvallisuustarkastuksessa puukko ja keski-ikää lähestyvän naisen hallusta löytyi kirves ja kaasusumutin.

Kolmikko otettiin kiinni epäiltynä varkauteen. Tämän lisäksi puukkomiestä ja naista epäillään toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta. Naisen epäillään syyllistyneen kaasusumuttimen osalta lievään ampuma-aserikokseen.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

2 KOMMENTIT

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here