Polkupyöräilijä menehtyi Kuopiossa — poliisi kaipaa silminnäkijöitä

Kuva: CvB.

Poliisi sai klo 11.42 ilmoituksen liikenneonnettomuudesta Kuopion Karttulantieltä, Suonenjoentien risteyksestä 3 km Kuopion suuntaan. Onnettomuudessa olivat osallisina henkilöauto ja polkupyörä.

Poliisin tiedotteen mukaan kolme henkilöautoa oli ajanut Karttulasta Kuopion suuntaan ja keskimmäinen, 48-vuotiaan kuopiolaismiehen kuljettama auto oli törmännyt samaan suuntaan ajaneeseen pyöräilijään.

Törmäyksen seurauksena polkupyöräilijä, 66-vuotias kuopiolainen mies menehtyi onnettomuuspaikalle.

Onnettomuuspaikalla on 80 km/h nopeusrajoitus, tieosuus on suora ja näkyvyys tapahtuma-aikaan oli hyvä. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.

Poliisi pyytää tapahtuman mahdollisia silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä lähimpään poliisin, soittamalla poliisipäivystykseen numeroon 029 541 5320 (ma-pe klo 08-16.15) tai vihjepuhelimeen numeroon 029 541 5232 taikka lähettämään sähköpostia osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Erityisesti poliisi kaipaa yhteydenottoja henkilöiltä, jotka olivat kahdessa muussa tapahtumapaikalla ja -hetkellä olleessa autossa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here