Poliisi on löytänyt Valkeakosken pyöräilijään törmänneen BMW:n ja sen kuljettajan

Kerroimme aamulla pyöräilijän menehtymisestä liikenteessä Valkeakoskella. Tiedotteen jälkeen poliisi sai runsaasti yhteydenottoja ja kiittää kaikkia tietojansa poliisille välittäneitä.

Poliisi on oman toimintansa ja saamiensa vihjeiden perusteella ottanut kiinni Valkeakoskella rikoksesta epäiltynä yhden henkilön ja löytänyt liikennerikoksen tekovälineenä käytetyn auton. Tekohetkellä autossa olleiden henkilöiden lukumäärä ja henkilöllisyydet on poliisin tiedossa.

Poliisi kaipaa edelleen tietoja henkilöiltä, jotka ovat nähneet BMW-merkkisen auton ennen ja jälkeen tapahtuma-ajan (04:50) liikenteessä Valkeakosken keskusta-alueella. Tutkinnassa on tarkentunut, että rikoksesta epäillään harmaata sedan-mallista bemaria.

Poliisi epäilee kuljettajaa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä kuolemantuottamuksesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

2 KOMMENTIT

  1. Eikös tällaiselle kuskille voisi antaa ikuisen auton-käyttökiellon??

    ”Poliisi epäilee kuljettajaa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä kuolemantuottamuksesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.”

    Kaikki nämä rikokset todistavat kuskin TÄYDELLISTÄ PIITTAAMATTOMUUTTA omasta ja kanssa-ihmisten hengestä ja terveydestä. Ei koskaan auton rattiin ja auton ostokielto, vaikka voihan tällainen henkilö mikäli ei saa omaa autoa niin lainaa tai varastaa ja taas mentiin raittiudesta tai kunnosta riippumatta!!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!