Poliisi kaipaa Kuopion Saaristokadun suojatieonnettomuuden parrakasta autoilijaa

Poliisilla on tutkinnassa henkilöauton ja polkupyöräilijän välinen liikenneonnettomuus, joka tapahtui 21.10.2019 klo 15.45 Kuopiossa Saaristokadulla.

Polkupyöräilijä ajoi pyörätiellä Saaristokadun varrella kohti Saaristokaupunkia. Siikaniemenrampilta oli tulossa henkilöauto, joka oli pysähtynyt suojatien eteen.

Auto väisti Saaristokaupungin suunnasta tulleen pyöräilijän, mutta ei katsonut enää keskustan suuntaan vaan lähti liikkeelle.

Tästä syystä keskustan suunnasta tullut pyöräilijä joutui jarruttamaan voimakkaasti ja tekemään väistöliikkeen, jonka seurauksena kaatui pyörähtäen tangon yli kyseisen auton eteen.

Auton kuljettaja oli huomannut tapahtuman ja nostanut kättänsä ja hymyillyt anteeksipyytäen jonka jälkeen poistui paikalta.

Poistunut auto oli tumma sedanmallinen. Kuljettajana oli noin 30 -vuotias parrakas mies, jolla oli päällään jonkinlaiset huomiovaatteet.

Poliisi pyytää autoa kuljettanut miestä ilmoittautumaan poliisille tai muita tilanteesta tietäviä henkilöitä ottamaan yhteyttä.

Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lue tästä muit juttuja Kuopion alueelta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!