Poliisi: "Aina kaikki ei ole sitä, miltä ensikatsomalta näyttää"

9.11.2017 13.00

Poliisi sai varhain keskiviikkoyönä ilmoituksen Pielaveden Pajatiellä ojassa olevasta henkilöautosta. Ilmoittaja kertoi, että autossa kuljettajan paikalla nukui ilmeisesti päihtynyt mies. Poliisille tuli siis syytä lähteä tarkastamaan tilanne.

Poliisi herätti kuljettajan paikalla olleen miehen ja puhallutti hänet.

Puhelluskokeen perusteella poliisi epäili miehen syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Lisäksi poliisi epäili häntä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikennerikkomuksesta.

Epäilty kiisti jyrkästi ajaneensa ja poliisi aloitti tarkemmat tutkintatoimet. Auton tarkastuksessa viitteet juopuneena ajamisesta vahvistuivat poliisin löytäessä autosta useitakin alkoholijuomapulloja.

Kuljettaja kertoi poliisille juoneensa alkoholia koko edeltävän vuorokauden.

Poliisi otti kiinni kuljettajan ja kuljetti hänet verikokeisiin. Sen jälkeen hänet laitettiin odottamaan asian jatkokäsittelyä.

Päivällä epäilty antoi ojaanajohetkellä toimineen selväpäisen kuljettajan nimi.

Soitto nimetylle henkilölle kumosi kaikki epäilyt poliisilla kiinni olevan henkilön syyllisyydestä mainittuihin rikoksiin.

Poliisin puhelimella tavoittama henkilö kun kertoi kuljettaneensa autoa Pajatiellä sen suistuttua liukkaalla tiellä ojaan.

Kerrottu toimikoon esimerkkinä siitä, että aina ei kaikki ole sitä, miltä ensikatsomalta näyttää ja siitäkin, että asiat selviävät, kunhan ne hyvin tutkitaan.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here