Polestar avasi uuden päämajan Ruotsiin

Polestar

16.10.2018 14.55

Polestar on avannut uuden kansainvälisen päämajansa Göteborgiin, Ruotsiin.

Uusi rakennus ja työympäristö tukevat monensuuntaista yhteistyötä ja vahvistavat Polestarin ja sen emoyhtiön, Volvo Car Groupin, välistä suhdetta.

Uusi rakennus on muodoltaan “Polestar-kuutio”. Rakennuksen on suunnitellut ruotsalainen arkkitehtiyritys Bornstein Lyckefors yhteistyössä Polestar Brand -tiimin kanssa.

Päämajan avajaiset ovat tarkalleen vuosi sen jälkeen, kun Polestar-merkki julkistettiin Shanghaissa, Kiinassa.

Polestar


Polestar on Volvo Car Groupin uusi urheilullisten sähköautojen merkki. Polestar hyötyy teknisistä synergioista Volvo Carsin kanssa ja merkittävistä mittakaavaeduista Volvo -yhteytensä ansiosta.

Nämä synergiat antavat Polestarille mahdollisuuden suunnitella, kehittää ja valmistaa omia tehokkaita urheilullisia sähköautoja.

Polestar aloittaa uuden aikakauden Polestar 1 -mallilla, jota tuotetaan pienempiä määriä. Se on urheilullinen GT-sähköhybridi, joka kehittää 600 hevosvoimaa tehoa ja 1 000 Nm vääntöä. 


Toimintasäde pelkällä sähköllä ajettaessa on 150 kilometriä, mikä on enemmän kuin millään muulla hybridiautolla. Tulevaisuudessa mallistoon liittyvät Polestar 2- ja Polestar 3 -autot. Ne ovat kuljettajakeskeisiä akkusähköajoneuvoja, joita valmistetaan suurempia määriä.


Lue tästä muita juttuja Polestarista.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here