Pirelli haluaa isomman kakun Suomen talvirengasmarkkinoilta

27.6.2017 22.20

 

Rengasvalmistaja Pirelli on avannut Helsingin Oulunkylään Suomen markkinoita palvelevan keskusvaraston.

Palvelun parantaminen tukee yhtiön Pohjoismaista strategiaa ja vahvistaa tavoitteita jälleenmyyntiketjun kasvattamisesta Suomessa, sanoo Pirellin Suomen ja Tanskan myyntijohtaja Nicoló Pirelli.

Pirelli haluaa haastaa Suomen nykyiset markkinajohtajat erityisesti talvirengaspuolella.

Maailmanlaajuisesti pohjolan olosuhteisiin soveltuvat talvirenkaiden markkina on pieni ja tuotekehityskulut suuret. Tämän vuoksi kaikki valmistajat eivät pysty panostamaan tarvittavalla tavalla pohjolan olosuhteisiin laadukkailla tuotteilla.

Pirelli kuitenkin sanoo, että italialaisbrändi haluaa palvella kaikkia kuluttajia. Siksi se satsaa myös Suomen palveluun ja talvirenkaisiin.

– Olemme panostaneet talvirenkaisiin huomattavasti. Pirellillä on Venäjällä kaksi tehdasta, jotka valmistavat talvirenkaita ympäri vuoden. Uskomme, että Suomen palveluketjua parantamalla pystymme jatkossa vahvistamaan profiiliamme myös talvirengasvalmistajana, hän toteaa.

Pirellin henkilöauto-renkaiden myynnistä Suomessa vastaava Kaj Hirvaskari kertoo, että nyt avattu varasto parantaa tuotteiden saatavuutta ja nopeuttaa palvelua.

Uuden varaston myötä renkaiden jälleenmyyjät pystyvät toimittamaan Pirellin useimmat tuotteet jo seuraavaksi päiväksi.
 
– Autokaupassa renkaat myydään enimmäkseen yhdistelminä ja osaa isompaa palvelukonseptia, eivätkä liikkeet varastoi renkaita. Suomen varaston puuttuminen on hidastanut kasvua tällä alueella, sanoo Hirvaskari.


JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän