Pakomatka päättyi piikkimaton jälkeen ojaan

Poliisi sai eilen alkuillasta hätäkeskukselta ilmoituksen mahdollisesta rattijuoposta, joka oli törmännyt Revontulen kauppakeskuksen parkkihallissa toiseen autoon.

Poliisipartio tavoitti kyseisen auton Pohjolankadulta, ja yritti pysäyttää autoa kytkemällä pysäytysvalot ja hälytysäänet päälle.

Auton kuljettaja ei noudattanut poliisin antamaa pysäytyskäskyä. Auto ajoi Pohjolankadulta Koskikadun kautta Lapinkävijäntielle, josta se kääntyi vasemmalle Kittiläntielle kohti Kittilää.

Kittiläntielle päästyään auto kiihdytti voimakkaasti vauhtia, ja pakeni poliisia käyttäen huomattavaa ylinopeutta. Auto ohitti pakomatkan aikana useita autoja.

Kittiläntieltä auto kääntyi oikealle Lehtikankaantielle ja jatkoi siitä Ylikyläntietä pitkin kohti keskustaa.

Tuossa vaiheessa toinen poliisipartio laittoi piikkimaton Ylikyläntielle. Pakeneva ajoneuvo ajoi piikkimaton ylin hidastamatta vauhtiaan, ja jatkoi Ylikyläntietä pitkin Kittiläntien liikennevaloristeykseen, jossa se ajoi päin punaisia päätyen lopulta Kittiläntien ylitse ojaan.

Ojaan ajon jälkeen autosta kuljettajanpaikalta nousi reilu kolmekymppinen mies, jonka poliisi otti kiinni.

Mies puhalsi alkometriin 2,16 promillen lukemat.

Ensihoito tarkisti miehen tapahtumapaikalla ja hänellä ei ollut hoidon tarvetta, joten hänet otettiin kiinni ja toimitettiin poliisivankilaan.

Miehen kuljettama auto vaurioitui ulosajossa ajokelvottomaksi.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here