Pakettiauton takaa-ajo päättyi neljän auton risteyskolariin

Lounais-Suomen poliisi sai perjantaina useampia ilmoituksia holtittomasti ajavasta pakettiautosta.

Poliisin tiedotteen mukaan ilmoituksia tuli Aurasta, Raisiosta ja Naantalista. Pakettiauto oli ajanut kovilla nopeuksilla, välillä vastaantulijoiden kaistalla, ja osunut muihin autoihin vaurioseurauksin.

Poliisi sai kovaa vauhtia vastaan tulevasta pakettiautosta havainnon Naantalin Rymättyläntiellä, ja auto oli vähällä osua poliisiautoon.

Poliisi yritti pakkopysäyttää auton Luonnonmaan kohdalla piikkimatolla, mutta auto kiersi maton pientareen kautta jatkaen kovalla nopeudella kohti Naantalin keskustaa.

Tiedotteen mukaan kovavauhtinen seurantatilanne päättyi Armonlaaksontien ja Ruonan yhdystien risteyksessä, jossa pakettiautoa ajanut henkilö törmäsi vastaantulijoiden kaistalla risteyksessä olleisiin tai risteykseen ajaneisiin ajoneuvoihin.

Takaa- ajon päättäneessä onnettomuudessa osallisia oli yhteensä kahdeksan henkilöä neljässä eri ajoneuvossa. Kolme heistä kuljetettiin sairaalaan, ja muut hakeutuivat tai hakeutuvat tarkastettavaksi muilla kyydein.

Armonlaaksontien liikenne jouduttiin katkaisemaan onnettomuuden pelastustöiden sekä paikkatutkinnan vuoksi ja poliisi ohjasi liikennettä.

Poliisi on pidättänyt pakettiautoa ajaneen 42-vuotiaan miehen epäiltynä muun muassa törkeästä liikenteen vaarantamisesta ja törkeistä vammantuottamuksista.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!