Päivän automainos: Uusi upea Audi 100 CS

Vuonna 1981 markkinoitiin Audin 100 CS -mallia tällaisella mainoksella.

”Audi 100 CS – uutta upeaa tekniikkaa

Audi 100 CS on tehty vaativia autoilijoita varten. Sen sisustuksessa on samaa loistokkuutta kuin mahtavassa Audi 200 Turbossa ja samaa urheilullisuutta kuin menevässä Audi Coupessa. Audi 100 CS:n vakiovarusteluun kuuluu mm. ohjaustehostin, kuljettajan istuimen korkeussäätö, kevytmetallivanteet, leveät matalaprofiilirenkaat, auton värinen etuspoileri, suksipussi ja paljon muuta.

Katso tästä muita Päivän automainoksia.

Audi 100 CS:ään on saatavana myös 4+E-vaihteisto, kattoluukku, keskuslukitus ja sähköiset lasinnostimet. Valittavana kaksi suorituskykyistä, mutta taloudellista 5-sylinteristä moottorivaihtoehtoa: joko polttoainesuihkutuksella varustettu 2,2 l ja 100 kW bensiinimoottori tai taloudellisuudestaan tunnettu 2,0 l ja 51 kW ihmediesel. Koeaja Audi 100 CS.

Audi – puhdasta ajonautintoa

Audin kulku on vakaata ja joustavaa, ohjaus kevyt ja varma. Audi käyttäytyy rauhallisesti yllättävissäkin tilanteissa. Etuvetoisen auton erinomaiset ajo-ominaisuudet ovat parhaimmillaan juuri talvella lumisilla teillä. Etupyörien suuntavakaan olkapoikkeaman ansiosta suunta säilyy myös äkkijarrutuksessa. Audin ajamisen nautittavuutta lisää entisestään täydellinen varustelu ja runsaat tilat.

Audi – taloudellisuutta

Audit ovat tilavia ja edustavia, mutta silti hämmästyttävän taloudellisia. Tästä on useita näyttöjä, mm. Audi 100 Dieselin luokkavoitto taloudellisuusajossa 1980. Täsmälleen yhtä vähän kuluttaa dieselinä Audi 100 CS:kin, ECE-normin mukaan 90 km(h nopeudella 6,0 l/100 km. Bensiinimoottorisenakin Audi 100 CS:n kulutus on vain 7,4 l/100 km. Vakuuttavin osoitus Audien verrattomasta taloudellisuudesta on Audi 80 Ihmediesel, jolla on ajettu yhdellä tankillisella yli 2000 km!

Audi – saksalaista laatua

Audi on huippuunsa kehitetty saksalainen laatutuote, joka täyttää tiukimmatkin vaatimukset. Siinä on jo tehtaalla valmistusvaiheessa toteutettu täydellinen ruosteenestokäsittely. Audissa on kestosuoja ja 6 vuoden takuu korin puhkiruostumista vastaan ilman tavanomaisia kalliita uusintakäsittelyjä. Ensimmäisenä maailmassa.”

Mainos oli Tekniikan Maailmassa 18/1981.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here