Päivän automainos: Toyota Camry — Parhaimmillaan kun ajat sillä

Vuonna 1985 Toyota Camry -mallia markkinoitiin tällaisella mainoksella.

”Toyota on Suomen suosituin henkilöauto. Toyota Camry on iso Toyota, jolla on kaikki menestyvän auton ominaisuudet: se on tilava ja mukava, suorituskykyinen ja vaivaton ajaa kaikissa olosuhteissa.

Etuvetoisen Camryn ajomukavuus onkin huippuluokkaa. Huolellinen äänieristys, hyvän sivuttaistuen antavat istuimet, tehokas tuuletus- ja lämmitysjärjestelmä ja ajamista helpottava ohjaustehostin ovat oleellinen osa mukavaa matkantekoa. Korkeussuunnassa säädettävä ohjauspyörä ja istuimen monet säätömahdollisuudet helpottavat rentouttavan ajoasennon löytymistä.

Korivaihtoehtoja on kaksi, Sedan ja Liftback. Moottorivaihtoehtoja on kolme: taloudellinen 1.8-litrainen bensiinimoottori (66 kW/90 hv), tehokas tietokoneohjatulla polttoaineen suihkutuksella varustettu 2-litrainen (79 kW/107 hv) sekä mainio 1.8-litrainen Turbodiesel (54 kW/83 hv).

Toyota on Suomen suosituin yritysauto

Yrityksen kannalta löytyvät Toyotan valtit silti aivan muualta. Erinomainen luotettavuus, hyvä jälleenmyyntiarvo ja niiden ansiosta todella edulliset leasing-hinnat painavat taseessa tavallista enemmän. Toyota Camry, ovh. alk. 85.270 mk, leasing alk. 1.970 mk/kk.”

Myyntihinta nykyrahassa on noin 31 600 euroa.

Mainos oli Tekniikan Maailmassa 20/1985.

Katso tästä muut Toyota-mainokset.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän