Päivän automainos: Saab-juhlavuoden special-tilaisuus

Vuonna 1988 Saab toi markkinoille erikoisen juhlamallin.

”Uusi Saab 900c Special on suomalaisen Saab-tehtaan erikoisvarusteltu 20-vuotisjuhlamalli.

Sen kunniaksi, että Suomessa on tehty henkilöautoja jo 20 vuoden ajan, halusimme tarjota entistä useammille autoilijoille mahdollisuuden siirtyä special-ehdoin Saab-luokkaan.

Ja samalla tavallista näyttävämmällä tavalla!

Uutta 900c Speciali tehdään vain 2-ovisena Sedan-mallina. Sen tunnusmerkkejä ovat mm. kiiltävä etusäleikkö (sama kuin 900 Turbossa), tyylikäs kiilamainen keula, kokopeittävät teräksiset pölykapselit, mattamustat ikkunakehykset ja ovenkahvat, sävylasti, avattavat takaikkunat.

Voimanlähteenä on 2-litrainen 100 hv:n kaasutinmoottori, joka on tunnettu sitkeydestään ja taloudellisuudestaan. Vakiona on 5-portainen vaihteisto ja kaikki 900-malleista tutut hyvät ominaisuudet. Etuveto, edistyksellinen alustarakenne ja huippuluokan ajo-ominaisuudet kaikissa keliolosuhteissa. Isot, mukavat ja monikäyttöiset sisätilat viidelle täysikasvuiselle. Markkinoiden parhaimpiin kuuluva talviominaisuudet ja lämmitysjärjestelmä. Vankka turvakori ja maailman huippua edustava maalaus- ja korroosionestomenetelmät.

Hyvistä ominaisuuksistaan hulimatta Saab 900c Special kuuluu silti edullisimpiin 2-litraisiin. 122.500 markalla tuskin löytyy autoa, joka olisi yhtä täyskasvuinen. Ja yhtä yksilöllinen.”

Mainos oli Tuulilasissa 11/1988.

Toimituksen kommentti: Ajatella, että runsaat 30 vuotta sitten erikoista oli kokopeittävät pölykapselit! 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here