Päihtynyt kuljettaja pakeni poliisia Oulussa

Arkistokuva. Kuva: CvB.

Oulun poliisin partiot saivat lauantaina hieman ennen kello 23:a tehtävän Oulun Vaarankadulle. Ilmoituksen mukaan päihtyneen oloinen kuljettaja oli lähdössä liikkeelle henkilöautolla.

Partiot saivat autosta havainnon Limingantiellä Joutsensillan valoristeyksessä. Poliisipartio kääntyi auton perään Joutsentielle.

Joutsentieltä auto kääntyi Paljetielle, ja kuljettaja lähti ajamaan selvästi kovempaa vauhtia. Kuljettaja jatkoi Paljetien ja Poratien kautta Lintulammentielle etelän suuntaan, jonka jälkeen hän kääntyi Poikkimaantielle kohti itää.

Perässä ajanut poliisipartio havaitsi hieman ennen Kajaanintien ja Poikkimaantien liikenneympyrää, että kuljettaja oli menettänyt autonsa hallinnan sillä seurauksella, että auto oli suistunut kulkusuunnassaan vasemmalle puolelle peltoalueelle.

Kuljettaja pakeni paikalta, mutta poliisi tavoitti hänet hetkeä myöhemmin läheisen asuinkiinteistön pihalta poliisikoiran ja poliisipartioiden havaintojen perusteella.

Poliisi epäilee kuljettajan tapahtumapaikalla tehtyjen tutkimusten perusteella olleen sekä alkoholin että huumausaineen vaikutuksen alaisena. Hänellä ei myöskään ole voimassaolevaa ajo-oikeutta.

Poliisi epäilee kuljettajana ollutta ulkopaikkakuntalaista noin 30-vuotiasta miestä tässä vaiheessa mm. törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisi toi hänet kiinniotettuna poliisin tiloihin.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here