Oulun ammattiopisto palkittiin autoalan koulutuksestaan

30.4.2017 13.35

Autoalan Ammattikoulutuksen Edistämissäätiön hallitus on päättänyt palkita vuosittain edistyksellisen autoalan koulutuksen järjestäjän, ensimmäisen kerran vuonna 2017.

Palkinto osoitetaan autoalan toisen asteen ammatillisen koulutuksen järjestäjälle, joka kehittää alan koulutustoimintaa oppimisen, toimintaympäristön muutosten ja teknologian kehittymisen näkökulmasta.

Vuoden 2017 autoalan koulutuksen järjestäjäksi valittiin Oulun seudun ammattiopisto OSAO, joka on toteuttanut mallikkaasti uuden teknologian mukanaan tuomia muutoksia toimintaympäristössään ja toiminut aktiivisesti yhteistyössä alueen yritysten kanssa.

– Uuden teknologian muutosten vuoksi opiskelijoiden oppimiskykyyn ja -tapoihin tulee reagoida nopeasti, toteaa Jouko Sohlberg Autoalan Ammattikoulutuksen Edistämissäätiön asiamies ja Autoalan Keskusliiton (AKL) tekninen johtaja.

Autoalan koulutuksen järjestäjä 2017 julkistettiin Autoalan Keskusliiton järjestämillä Autoalan opettaja- ja kouluttajapäivillä Turussa 28.4.2017.

Palkintona jaettiin opettajien koulutukseen tarkoitettu avustus ja tunnustuspalkinto. Autoalan koulutuksen järjestäjä 2017 -kilpailu käytiin 1.9-31.12.2016.

Autoalan Ammattikoulutuksen Edistämissäätiö on perustettu vuonna 1961. Säätiön tarkoituksena on edistää autoalan toimintaa erityisesti kehittämällä sen koulutusta. Säätiön toiminta on keskittynyt usean vuoden ajan autoalan ammatilliseen, erityisesti alan opettajien täydennyskoulutukseen.
www.akl.fi

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän