Opelilta erikoisversiot Opel Crossland X ja Grandland X -malleista

Kuva: Opel.

Opel tuo katumaasturimallistoihinsa uuden erikoismallin mallivuodelle 2020. Sekä Crossland X – että Grandland X -mallistoon saatava Automatic Edition on Opelin tiedotteen mukaan hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti.

Opel Crossland X -mallistossa uusi Automatic Edition -erikoismalli on saatavana jatkossa kaikissa varustetasoissa – Comfort, Innovation Plus ja Executive.

Katso tästä muita Opel-juttuja.

Esimerkiksi Crossland X Comfort 130 Automatic Editionin hinta on 21 390 euroa. Crossland X:ään on jatkossa saatavana valinnaisena Full Led -valot hintaan 387 euroa.

Kokonaisuus sisältää myös led-takavalot ja kaukovaloautomatiikan. Innovation Plus 130 Automatic Edition -mallin hinta on 22 790 euroa. Full Led -valot ovat vakiovarusteena.

Mukautuvat AFL Led -ajovalot ovat vakiona Crossland X Executive Automatic Edition –mallissa. Ne ovat myös valittavissa valinnaisvarusteena Innovation Plus –malliin hintaan 387 euroa.

AFL LED -tekniikka (Adaptive Forward Lighting) säätää valokuvioita vallitsevien olosuhteiden mukaan: mm. maantievalot, moottoritievalot, kaupunkivalot ja dynaamiset kaarreajovalot. Lisäksi järjestelmään kuuluu häikäisemättömät kaukovalot.

Grandland X Automatic Edition: tilava suuri katumaasturi vain 28 390 €

Mallivuoden 2020 Grandland X Comfort 130 Automatic Editionin hinta on 28 390 euroa. Huomionarvoista on, että Grandland X on varustettu Full Led -ajovaloilla, jotka maksavat monella kilpailijalla yli 1000 euroa. Muutamiin kilpaileviin malleihin täys-led-valoja ei ole edes saatavana.

Grandland X -mallistossa Full Led -ajovalot kuuluvat vakiona jo Innovation Plus -varustetasoon. Executive-mallissa on vakiovarusteena mukautuvat AFL Led -ajovalot, jotka sopeuttavat ajovalot kulloisiinkin ajo-olosuhteisiin optimaalisiksi eivätkä häikäise kaukovaloillakaan ajettaessa.

Grandland X -mallisto laajenee alkuvuodesta ladattavalla hybridimallilla. Nelivetoinen, 300-hevosvoimainen Opel Grandland X PHEV -hybridi saa pian rinnalleen etuvetoisen version. Mallin ennakkomyynti on jo käynnissä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here